profesjonalnie i stylowo (1) jestem bardzo zadowolony z wyboru tej firmy. podejscie do sprawy bardzo... Rafał G. wojtek - opinia (1) Fatalna obsługa p. Doroty S. , dostarczony towar uszkodzony , choć przyznaję... wojtek Jestem zachwycony współpracą (1) Profesjonalizm , pomysłowość, oryginalność, terminowość, indywidualność i... Ryszard
Tylko Tryton :) (1) Polecamy każdemu kto chciałby szybko i z pomysłem urządzić sobie... Marcin i Monika Kuba - opinia (1) Polecam Kuba Po prostu super! (1) Dlugo zastanawialem sie nad tym, czy moj pomysl na mieszkanie jest trafny i... Mateusz Ładny salon (1) Polecam. Wysoka jakość. Sonia Ekskluzywnie (1) Gorąco polecam. Maciek. Maciek Maryla - opinia (1) Wysoka klasa!!! Polecam Maryla Tanio i przyzwoicie, a co najważniejsze rozsądnie (1) Nigdy nie przypuszczałem, że tak można zmienić pomieszczenie. W łatwy i tani... Roman Kompetentnie (1) Przy aranżacji naszych trzech pokoi pani Agata przedstawiła dla każdego z... Grażyna ... (1) ... Za projekty każą sobie płacić z góry a potem nie wywiązują się z obietnic... Magdalena Mirek - opinia (1) Treść opinii: Elegancja Francja :) Polecam. Nic dodać, nic ująć. Mirek Daro - opinia (1) Fajny salon Bardzo ekskluzywny salon. Miła obsługa. ogromny wybór... Daro Dziękujemy. (1) Wspaniała współpraca jeszcze raz dziękujemy(wszyscy znajomi są zachwyceni... Piotr i Marzena fajne pomysły (1) pani Kasia i pan Marcin zrobili mi projekt wnętrza mieszkania. zrobiło się... gość Dom w straszynie (1) Urządzałam się w nowym domku i tam zażyczyłam sobie porządne meble. Mam... cliona10 Bardzo fajne mebelki (1) Kończyliśmy remont i potrzebowaliśmy mebli do jadalni i gabinetu. Przypadkiem... tiger Tomasz - opinia (2) Po kilku nieudolnych próbach zaprojektowania wnętrza wymarzonego mieszkania... Tomasz __Basia__ - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i doradztwa końcowe projekty przerosły... __Basia__