Zdecydowanie polecam (1) Korzystałem z usług firmy i jestem zadowolony. Cena przystępna , termin... Dariusz Smoliński Bardzo pozytywnie (1) Fajne dziewczyny, bardzo pomysłowe rozwiązania, na które bym nie wpadł sam... Tomek Solidnie, solidnie i jeszcze raz solidnie... (1) Naprawde rzadko spotyka się w tej branzy tak istotne polaczenie solidnosci i... Emilia Zawadzka
Wspaniała współpraca (1) Jakiś czas temu postanowiliśmy z mężem zagospodarować w końcu przestrzeń... Maria Solidnie i tanio (1) Szeroki wybór materiałów, bardzo miła obsługa i o wiele taniej niż u... Agnieszka Profesjonalna usługa (1) Dużo nowych rozwiązań, ciekawe pomysły, wysoka jakość, trochę drogo :) Waldi Świetne biuro (1) Pani Iza - projektantka - w fantastyczny sposób urządziła moje nowe... Anka Perfekcjonizm (1) Zachęceni doskonałą współpracą przy realizacji lokalu usługowego w 2008 r.... Mikołaj Genialna! (1) Z czystym sumieniem polecam i podpisuję się pod powyższymi opiniami.... Joanna Pracownia PIERWSZA KLASA (1) Zdecydowałam się na tą pracownie pod wpływem umieszczonego na stronie PERTE... GosiaK Porojektowanie i aranżacja wnętrz OpusArt - POLECAM ! (1) Współpraca przy aranżacji i projektowaniu wnętrza z firmą OpusArt była... Magda i Marcin GORĄCO POLECAM (1) Duża wiedza, profesjonalne podejście do potrzeb klienta. Projekt mojego... Izabela dom (1) Pani Zuza jest niezwykła, fantastyczna. Jej pomysły i uduchowiony dom jest... maja Jestem na tak! (1) napisze tylko że łazienka wyszła BAJECZNA, a pomoc przy zakupie płytek z... Paweł Celiński Architekt z pasją (1) Bardzo polecam wszystkim osobom poszukującym architekta wnętrz, którego... Szczęśliwie i do końca (2) Po nieprzyjemnych przejściach z poprzednim architektem, skorzystałem z usługi... Marcin Z przekonaniem.. (1) Firma KLUCZ zajęła się „wykończeniówką” naszego domu. Zakres prac... J.G. zdecydowanie polecam! (1) Jeśli miałbym wskazać książkę-poradnik, która możliwie najlepiej podpowie,... Michał Godni polecenia:) (1) Oddaliśmy Firmie pod obróbkę stare mieszkanie w betonowym bloku. Odebraliśmy... goniask Chcesz mieć niepowtarzalne wnętrze - zaproś Panią Zuzę ! (1) Przejrzałam cały katalog aranżacji wnętrz, zadzwoniłam pod 14 numerów i... Rodowita Gdynianka