POLECAM (1) Cieszę się, że miałam okazję skorzystać z usług firmy Tryton. Pani Agata jest... Dorota Grzegorz - opinia (1) Naprawdę warto :) Grzegorz Warto skorzystać (1) Jestem bardzo zadowolony. Naprawdę profesjonalnie no i wszystko na miejscu.... Marek
Kompleksowo (1) Polecamy, praktycznie bez wychodzenia z salonu urządziliśmy całe mieszkanie.... Sylwia i Marek 3-pok => 4-pok (1) Pani Agata wykonywała nam kolejny projekt - mieszkanie 3-pokojowe, które... Agnieszka & Darek Darek & Agnieszka z Sopotu (1) Niełatwe zadanie dostała od nas Pani Agata, aby z malutkiej, zniszczonej... Darek Aleksandra - opinia (1) Długo nie mogliśmy podjąć decyzji co do współpracy z architektem.Jednak po... Aleksandra Solidnie i terminowo (1) Pierwszy raz urządzałem własne mieszkanie, nie miałem wcześniej doświadczeń w... D.K. POLECAM (1) Polecam w 100%-solidnie, z pomysłem i niedrogo.Pani Agata proponuje ciekawe,... Ania Polecamy (1) Bardzo polecamy,profesjonalna obsługa obsługa. Tomek ego właśnie potrzebowałem (1) Długo z żoną myśleliśmy o remoncie i aranżacji mieszkania, ale nie mieliśmy... Zygmunt niebanalne pomysły i pełen profesjonalizm (1) Każdemu moge polecić współpracę z Panią Kasią i Panem Michałem. Indywidualne... Dagmara mieszkanka Tuchomia - opinia (1) Miałam przyjemność pracować z p. Mirką przy realizacji swojego domu na wsi i... mieszkanka Tuchomia Polecamy (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z biurem Dragon Art. Pani Ania umiała... Adrian i Ola Sopot Górny. Projekt mieszkania. (1) Polecam za indywidualne podejście do projektu oraz stworzenie przestrzeni... Krzysztof Ciekawe pomysły, super sprawna realizacja (1) Pełne zaangażowanie, dużo pomysłów ale i otwartość na sugestie, kompleksowa... A.S. polecamy z czystym sumieniem:) (1) Trafiliśmy z mężem do Pracowni Dragon Art z polecenia znajomych, którym Pani... Ewa i Jacek SEA TOWERS (1) Młodzi ludzie , pełni pomysłów i umiejący słuchać inwestora.Przekonali mnie... I.K Profesjonalizm, kreatywność, nowatorstwo. (1) Budynek firmy Maritex w Gdyni przy ul. Rdestowej 53D otrzymał wyróżnienie... Prezes firmy Maritex profesjonalnie i stylowo (1) jestem bardzo zadowolony z wyboru tej firmy. podejscie do sprawy bardzo... Rafał G.