ARCHITEKT - PROFESJONALIZM W KAŻDYM DETALU (1) Kolejny raz w kolejnym mieszkaniu korzystam z usług tego architekta. FAZA... Adam Niedostępne nformacje (2) Zwrociłem się do firmy AEDES o wycene mojej kuchni i dowiedziałem się,że jej... Marek Matyskiewicz super grupa (1) w pieknym biurze profesjonalna obsluga jestem bardzo zadowolony rodzina lekarska
profesjonalizm w każdym calu (1) Kompetencja,fachowość,otwartość umysłu to cechy Państwa Dudko Projekt... piotr Firma godna polecenia (1) Bardzo polecam współpracę ze studiem aranżacji wnętrz Tryton. Pani architekt... joanna Polecam. (1) Dobry kontakt, wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Z mężem zdecydowaliśmy się... Ewa M. M3 na nowocześnie z nutką romantyzmu (1) Pani Basia jak zwykle nas miło zaskoczyła, już w poprzednim mieszkaniu... Krysia Klasa! (1) Unikalne kafle, wybór bardzo duży i naprawdę piękne wzory, prawdziwy szyk!!!... Patrycja profesjonalny salon (1) piękny wystrój- robi wrażenie, pani która nas oprowadzała była bardzo... Wioletta Olaf Kraczkowski - opinia (3) Minęły niecałe dwa lata odkąd poznałem p.Izę. Wtedy mój dom istniał tylko na... Olaf Kraczkowski mieszkanie (1) Moge spokojnie polecic zwlaszcza przy duzym pospiechu . Projektant... Łukasz domek jednorodzinny (1) Dom całkowicie przebudowany, pięknie zaprojektowane wnętrze, funkcjonalne,... Małgorzata Busińska BARDZO POLECAM (1) Komplesowa obsługa i usługa. Od projektu poprzez całą realizację do... Dorota Z. Waldemar Goitowski - opinia (2) Miałem okazję i przyjemność skorzystać z usług firmy perTE w zakresie... Waldemar Goitowski polecam (1) Polecam! Piotr Godny zaufania architekt. (1) Pan Mariusz projektował naszą kuchnię i jadalnię. Jesteśmy zadowoleni ze... dorota Konsultacje , Opinia: (1) Potrzebowalam konsultacji przy wyborze mieszkania, pod wlasne potrzeby :)... magdalena SERDECZNIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Do al design trafiłem przypadkowo, i nie żałuje!! Do zaprojektowania miałem... Rafał polecam (1) świetny kontakt z projektantem. ciekawe pomysły. szybka sprawna praca.... k.g. polecam (1) Ja jestem bardzo zadowolony, fachowo, szybko i w moim guście urządzono mi... Michał