SPROSTOWANIE (1) Panie Wojtku, dokładnie 2 lata temu z powodu Pana rozwodu, wstrzymał Pan... aldesign Anna Owsiany - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z architektami z DP dwukrotnie (ostatnio nad... Anna Owsiany super showroom (1) miejsce pełne inspiracji i ludzi dobry design, polecam ..... TG108
projektowanie i aranżacja PIERWSZA KLASA (1) Do firmy perTE trafiłam trochę przypadkowo.Wysłałam e-maila z zapytaniem do... sylwia Podziękowania (1) Firmę Dobre Projekty poleciła mi koleżanka, która korzystała z ich usług.... Zuzanna Kompetentnie, kompleksowo, solidnie (1) W projekcie aranżacji mieszkania firma zaproponowała mi niestandardowe... Elżbieta Obrazy bomba (1) Bardzo podoba mi się sposób działania firmy, klient i jego potrzeby są na... Piotr Polecam (1) Polecam gorąco!! Wykonawcy sprawdzenie!!! Projekt nowoczesny, z... Izabela Anna i Marek (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług firmy "Houselab". Nasze oczekiwania co do... Anna Z. Pracownia godna polecenia (1) Profesjonalne podejście nastawione na jakość a nie na szybkość. Jeżeli... Dariusz Orzeł Dziękuje Pani Aleksandro (1) Serdeczne podziękowania za pomoc w aranżacji mojego domku. Polecam... agnieszka ocena... (1) Ocena na 6 ! Pierwszy raz korzystałem z takiej firmy remontowo-budowlanej i... woj Alicja K. - opinia (2) Wybór na firmę p. Izy padł po przeczytaniu ocen zadowolonych klientów, a więc... Alicja K. solidna firma (1) Nie mam zadnych zastrzezen,wszystkie prace wykonane w terminie,jakosc... Marcin Okroj anna zewlakow - opinia (1) firma nie nalezaca do najtajszych,ale warta swojej ceny.mieszkania wykonczone... anna zewlakow Naprawdę warto! (1) Skorzystałem z usług MD Decor i jestem w pełni zadowolony z rezultatu. Do... Aleksander WARTO POLECIĆ (1) Firma Klucz wykonała prace wykończeniowe całego naszego mieszkania... Beata Iwona Kowalska - opinia (1) Korzystalam z uslugi aranzacji przebudowy mojego 35m² mieszkania w bloku... Iwona Kowalska Loco spoko (1) Wielkie dzięki za przemiłą wspólpracę, profesjonalne doradztwo i rzetelne... Sylwia Anka - opinia (1) MMoim skromnym zdzniem , najlepsza pracownia projektowania wnetrz . Pani... Anka