zdecydowanie polecam (1) Pani Ania zaaranżowała całe moje mieszkanie.Efekt jest niesamowity.Całkowicie... nikita GORĄCO POLECAM (2) Polecam Firmę Klucz wszystkim, którzy planują pracE remontowo-budowlane.... Iza D. Super projekt wnętrz (1) Chciałbym pogrtaulować projektantom Studio Forma super udanego projektu... Marecki
Warto (1) P. Marzena zaprojektowała nam cały dom i jesteśmy naprawdę zadowoleni,... Agnieszka i Michał Dekorator godny polecenia. (1) Pierwszy raz korzystałam z usług firmy "Gimmigimmi" i jestem bardzo miło... Ania nareszcie porządna firma z pełnym pakietem usług (1) Zdecydowanie polecam architektów ze Studio Forma. Dwoje młodych i pomysłowych... Wiktoria Świetne projekty, fantastyczna współpraca (1) Pani Małgosia projektowała mi łazienkę - efekt przeszedł najśmielsze... Magda Jeśli chcesz mieć mieszkanie swoich marzeń.... (1) Aranżacja pierwszego mieszkania, w dodatku w starej kamienicy, nie jest... Katarzyna Sawicka-Stankiewicz fantastyczna firma (1) Naprawde potrafia stworzyc cos pieknego z twojego mieszkania. Jesli lubisz... MONIKA Radosław Baszak - opinia (1) Profesjonalne, nowoczesne spojrzenie na temat projektowania wnętrz, połączone... Radosław Baszak kompleksowa usluga (1) Zdecydowałam się na Dragon Art, bo oferują kompleksową usługę "pod klucz" a... Irena Solidnie i kreatywnie (1) Mlody ale doswiadczony zespol projektantow, rzetelnie i uczciwie. Wojtek Kafelki (2) Przepiękne kafelki. Moi kafelkarze też nie narzekali :) Marek mieszkanie - Altoria (1) Mogę jedynie potwierdzić opinię poprzednią.Pani Mirka od samego początku była... Kasia Naprawdę warto! (1) Zleciliśmy projekt firmie ITO Design i to był strzał w dziesiątkę!!... Robert&Monika oaza zieleni w bloku (1) jestem zachwycona współpracą i dziełem końcowym na moim balkonie, bo po... Elżbieta całkowite zaangażowanie i masa pomysłów (1) mimo że minął juz rok od współpracy z przesympatyczną panią Magdą -efekt... karolina kraujutowicz Nie polecam (1) Kreatywność projektu dobra. Wiele rzeczy jest jednak bardzo nie... niezadowolony Super projektantka (1) Pani Agata jest bardzo dobrym fachowcem, zna się na rzeczy.Zawsze... Wiola OK OK (1) Sporo szukałem na internecie ale i tak wróciłem do pierwszego wyboru naprawdę... JANUSZ