Prestiżowy Gabinet (1) Zleciłęm firmie formativ projekt i wykonanie gabinetu. Współpraca układała... Jarek Firma godna polecenia! (1) Już po pierwszej wymianie zdań z p. Agatą wiedzieliśmy, że dobrze trafiliśmy.... BiM Absolutnie nie polecam!!! (1) Niestety nie polecam. Co prawda nie mogę narzekać na sam projekt, ale na... Magda
Świetna robota (1) Zakupiłam mieszkanie w stanie deweloperskim, trochę się bałam tych zakupów,... Basia Diana Hołod (1) Zakupiłam mieszkanie w stanie deweloperskim, trochę się bałam tych zakupów,... Basia osiedle południowe Zdecydowanie polcam, sama niedługo skorzystam! (1) Widziaam pracę p. Diany u brata - bardzo mi się podobało. Niedługo kupuję... Ania "NIEBYLE" PRACOWNIA (1) Nazwa tej pracowni odzwierciedla jakość jej projektów. Przy wyborze tej firmy... Edyta Fachowo - ale... uwaga (1) Wszystko w sumie dobrze, fachowo, widać, że nie robią tego od wczoraj itd.... Jarek Edyta (1) W 2011roku kupiłam nowe mieszkanie klucze do niego odbierałam dopiero w... Edyta Jabłońska FIRMA GODNA POLECENIA (1) Trafiłam do firmy z polecenia znajomych, którym Pani Kasia projektowała... Kasia i Ciro Polecam (1) Uważam, że warto skorzystać. Państwo wszystko nadzorują, a cenami naprawdę... Agata Absoulutnie na TAK (1) Wspaniała współpraca - solidny i odpowiedzialny partner w interesach - życzę... Marlena Polecam szczególnie do missions impossible (1) Pani Agata znakomicie spisała sie doskonale aranżując kompletnie nieustawne... Jan Studio Forma Story, cz. 1 (1) Kupując nowy apartament (prawie 200 m2) mieliśmy z żoną pewną ogólną wizję,... Monika i Dariusz Poddasze we Wrzeszczu (1) Pani Agata jest sympatyczną, energiczną i kreatywną osobą. Dzięki niej dużo... Ola i Bartek Opinia (1) Chciałabym podzielić się z państwem moimi doświadczeniami aby pomóc i... Ilona POLECAMY MANA DESIGN / OOG eyewear concept store (1) Już przy pierwszym spotkaniu z p. Martą zrozumieliśmy się w 100%. Stworzyła... Adam Mieszkanie Osiedle Piastow Gdansk (1) Pani Agata to bardzo rzetelna i solidna projektantka o szerokim zakresie... Jurek i Ewa POLECAM!!!! (1) Dwójka bardzo kreatywnych, młodych ludzi, umiejących wsłuchać się w potrzeby... Asia polecam (1) Pomoc Pani Katarzyny Zborowskiej była nieoceniona, pozwoliła na... Marta