Polecam (1) Bez Pani Gosi na pewno bym sobie nie poradziła, wszystko wyszło pięknie.... Halina Realizacja prywatna (1) Polecam szybkość i fachowość w podejściu do tematu Marek Żak Polecenie (1) Bardzo dobra pracownia, pełen profesjonalizm polecam. Andrzej
bardzo dobra współpraca (1) Bardzo dobrze współpracowało mi się z tą pracownią , zaskoczyli nas... Renata Radom (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z Panią Lucyną Kołodziejską. W... mickus Firma godna polecenia (1) Pani Ania i Pan Mariusz wykonali dla mnie projekt wnętrza nowego mieszkania w... Kazimierz Toruń polecam (1) mieszkanie wyszło super!!! Anna rewelacja (1) Kreatywność i pełen profesjonalizm!!! Gorąco polecam COBO DESIGN!!! Marlena Godne polecenia (1) Cobo Design - aranżacje, które owocują nowoczesnymi i praktycznymi wnętrzami.... Wiola Super firma POLECAM:) (1) Naprawdę projektuje super!!! Znajomi nie mogą się nadziwić!!! Same... Peter zadowolony Gdynia (1) Jeśli chodzi o mnie to skorzystanie z usług projektanta było strzałem w... Sebastian Mieszkanie o jakim marzysz (1) moje mieszkanie zostało zaprojektowane tak jak sobie wymarzyłem a przy tym w... Tomek Salon fryzjerski (1) Firma Cobo Design zaprojektowala nasz Salon i wyglada naprawde rewelacyjnie.... Edyta Godni Polecenia (1) Witam wszystkich odwiedzających tą stronę chcielibyśmy godnie polecić STUDIO... Aneta i Mariusz Architekt z pasją (1) Pani Izabela to wspaniała architekt, wytrwale prowadziła nasz projekt i teraz... Ania zdecydowanie polecam (1) Z usług Design Atelier skorzystał pierwszy raz w roku 2011 podczas remontu... zadowolona klientka Prawdziwa projektantka z pasją! (1) Z usług p. Ani skorzystaliśmy latem tego roku. Mieliśmy pełną głowę różnych,... Ania i Tomek Bardzo fajny kontak (1) Jesteśmy już po realizacji projektu i efekt przeszedł nasze oczekiwania.... Piotr Iwo - opinia (1) Współpraca z firmą Damson-Interiors przebiegła bez żadnych problemów. Prace... Iwo Jestem zachwycona (1) Idealna Pani architekt!!! Mam teraz dom, do którego pragnę wracać i czuje... Marta