Gorąco polecamy !!!!!! (1) Właśnie zakończyliśmy urządzanie domu wg projektu Studio Forma. Jesteśmy... Ela i Marcin POLECAMY (1) Kiedy otrzymaliśmy nasze nowe mieszkanko narodził się problem jak stworzyć z... Kazimierz i Jolanta Kreatywnie, szybko i sprawnie. Zdecydowanie polecam! (1) Zgłosiłem się ponieważ szukałem pomysłu na dobre zagospodarowanie małej... Piotr B.
Wzorowo (1) Naprawdę godni polecenia. Wszystko przeprowadzili z pełnym profesjonalizmem,... Adam Polecamy (1) Studio Forma odnaleźliśmy w Internecie. Przeprowadziliśmy rozmowy z jeszcze... Hania i Marcin Ela - opinia (1) Dzięki p. Izie z ciasnego, 50-metrowego mieszkania uzyskaliśmy przestrzenną,... Ela FIRMA PROFESJONALNA (1) Polecam. Pełen profesjonalizm Agata P Monika - opinia (1) Duży profesjonalizm i niezwykła kreatywność. Jestem bardzo zadowolona ze... Monika Nie mogłam trafić lepiej :) (1) Do Pani Magdy trafiłam przez przypadek i nawet nie przypuszczałam że... Justyna polecam (1) profesjonalnie,miło,z wyobraźnią i zaangażowaniem. jestem bardzo zadowolony z... Michał Wszystko super! (1) Wszystko nam sie podobalo, wspolpraca, projekt, realizacja. Mieszkamy juz w... Kasia i Pawel Polecam !!! (1) Pani Katarzyna wykonała projekt naszego mieszkania, dokładnie z naszymi... Alicja amatorszczyzna (2) Dałem się namówić do skorzystania z usług zaprojektowania mieszkania. Zaczęło... Marcin Sidorowicz Szczęśliwi po remoncie (1) Jesteśmy z Żoną świeżo po remoncie kapitalnym trzech najtrudniejszych do... Ela i Wiesław z Zaspy Projekt przedudowy (2) Miałam do zrobienia dużą rozbudowę domu i jestem zadowolona. Pani Architekt... Marzena Polecam!! (1) Studio naprawdę godne polecenia!! Nasze nieciekawe mieszkanie zamienili w... Iza i Maciek Gorąco polecam (1) Pierwsze spotkanie rozwiały moje wątpliwości, a kolejne już tylko upewniały... Jarosław Rewelacyjna współpraca !!! (1) Dziękujemy Pani Ani i Panu Mariuszowi za zaprojektowanie i pomoc w urządzeniu... Łukasz i Magda Zjawiskowe.. (1) Witam, 3 lata temu zleciłem projekt mieszkania i konsultacje doboru materiału... G914 100% satysfakcji i zadowolenia, DZIEKUJEMY!! (1) Wraz z mezem dostalismy z polecenia kontakt do pani Ani i pana Mariusza od... Zofia i Artur