Perte (1) Bardzo miła Pani pomogła nam przy aranżacji wnętrza restauracji. Jej porady i... Lucyna Projekt Apartamentu (1) Pod koniec zeszłego roku kupiłem z żoną mieszkanie w Sopocie i postanowiliśmy... Darek GODNE POLECENIA (1) Z P.Agatą z nam się nie od dzisiaj ale zawsze potrafi zaskoczyć mnie swoją... ZADOWOLONA MAGDA M
Mieszkanie w Oliwie (1) Z panią Agatą współpracowałam już po raz drugi. Pierwszy raz 3 lata temu przy... Grażyna Mieszkanie w Gdyni (1) Korzystaliśmy z żoną z usług w Studio 23A i nie żałujemy swojego wyboru.... Marcin Wyjątkowy człowiek o unikalnych walorach. (1) Miałem olbżymią przyjemność poznać Pana Marka. Od początku robi wrażenie jego... Grzegorz Batycki Niestety nie polecam (4) Chcieliśmy nawiązać współpracę z firmą Loko w zakresie wykonania aranżacji... Ola Firma godna polecenia (2) Witam, z firmą Loco współpracuję od 2007 roku i nigdy nie miałem problemów co... Artur Wszystko świetnie do terminu oddania (1) Wszystko było w porządku dopóki LOCO nie otrzymało wszystkich pieniędzy. Po... Zawiedziony PROJEKTANTKA GODNA POLECENIA (1) Pani Agata, to projektantka godna polecenia. Jest osobą 100% spełniającą się... Mirosław Andryskowski Perte (1) Jestem bardzo zadowolona że skorzystałam z ich usług bo sprawdzili sie bardzo... Adrianna Z całkowitą odpowiedzialnością - polecam! (1) Do Pani Magdy trafiłem również przypadkowo, szukałem architektów przez... Łukasz Maria Irena (1) Chce podzielić się z Państwem bardzo miłym zaskoczeniem i pozytywną opinią.... Maria Irena Profesjonalnie do celu - Super przytulne mieszkanie (1) Szczerze polecam, świetna współpraca, mieszkanie dopasowane do naszych... Krzysztof Pełen profesjonalizm (1) Po całym zleceniu mogę potwierdzić, że wszystko się zgadza wg informacji na... Piotr R Super Pani (1) Jako sceptyk takich usług, patrzyłem nie przychylnie, lecz dałem się... Marek REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bez wątpienia i z całkowitym przekonaniem polecam GT Projekt jako firmę godną... orunia grn. :) Ogromne rozczarowanie (50) Witam, Jestem szczególnie niezadowolony z usług firmy AEDES Fabryką Wnętrz.... Tomasz Błaszczyk Pracownia godna polecenia (1) Z projektu jestem zadowolony, mieszkanie dla singla wyszło bardzo fajnie.... Jan Nasza historia (1) Postanowiliśmy z mężem skorzystać z firmy M+M ponieważ była nam gorąco... AP