Polecam (1) Nie miałem kompletnie czasu na zajęcie się aranżacją mojego domku firma... Bartosz profesjonalny kreatywny i tani (1) Pan Jakub w przeciwieństwie do innych projektantów wnętrz nie próbował... marta salon + pokój dzieciecy (1) Z czystym sumieniem mogę polecić Agatę. Współpracowaliśmy na odległość, a... MrOwA
Mieszkanie Gdańsk (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z projektu i obsługi w Studio 23A. Oboje jesteśmy... Paweł Rozbudowa Firmy (1) Współpracę z firmą Deka Design nawiązałem przy rozbudowie siedziby firmy.... Paweł Wysokiej jakości usluga dopasowana do klienta (1) Pani Agata zaprojektoała dla mnie salon, sypialnię i przedpokój, włącznie z... Zbigniew Złotopolski Dziękujemy i polecamy. (1) Pewnego dnia zobaczyliśmy pięknie urządzone mieszkanie. Okazało się, że jest... Ola i Romek Profesjonalnie i stylowo (1) Pani Marzena Harla aranżowała nasze mieszkanie oraz proponowała rozwiązania... Stanisław Kuzmanow Profesjonalnie i stylowo (1) Pani Marzena Harla aranżowała nasze mieszkanie oraz proponowała rozwiązania... Stanisław Kuzmanow Zdecydowanie polecam! (1) Fantastyczne pomysły, które da się wcielić w życie, profesjonalizm w każdym... Alicja Świetna organizacja. (1) Bardzo dobrze zorganizowana impreza tematyczna w przedszkolu mojego dziecka.... Grażyna Tylko same plusy- Polecam (1) Jesteśmy zadowoleni z aranżacji jaką wykonał dla nas Tryton. Pani Agata... Rysiek polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Stroili dla mnie kościół i salę... wika NIE POLECAM!!! (1) Uwaga na niesolidnego wykonawcę! Początkowo współpraca układała się w miarę... Kruszon Polecam! (1) Polecam firmę Studio Forma. Pani Ania i Mariusz wykonali zadania, które... Damian Yorka - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Martą. Ma wiele pomysłów, potrafi wysłuchać i... Yorka Yorka - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Martą. Ma wiele pomysłów, potrafi wysłuchać i... Yorka Altus Gdynia (1) Korzystając z okazji chciałbym serdecznie podziękować projektantce za super... Kamil Konarzewski Aranżacja mieszkania (1) Dzięki za fajny projekt. Czujemy się w tym domu wyśmienicie. Warto było... Kasia Polecam w 100% (1) Pani Diana jest profesjonalistką. Potrafi stworzyć bardzo ciekawe aranżacje... Kasia