Swietny support (1) Z pomoca Studio Forma urzadzilem swoje pierwsze mieszkanie, nie majac... Seweryn Bardzo dobra współpraca (1) Jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Gosią, nasz dom wyszedł naprawdę... A i J Wojciech - opinia (1) Perfekcyjnie! Polecam z czystym sumieniem. Projekt zgodny z oczekiwaniami a... Wojciech
Gorąco Polecamy!!! (1) W lipcu mieliśmy okazję korzystać z usług owej firmy, wykańczaliśmy u nich... Sylwia i Adam POLECAM!! (1) Obsługa miła i konkretna. Wiedzą jak podejść do klienta. Dobrze doradzają.... Klient Warto (1) Skorzystałam z usług architekta wnętrz po raz pierwszy w życiu i jestem... Joanna Miło i fachowo ! (1) Pani Marzena projektowała mi łazienkę na poddaszu. W sympatyczny sposób,... Anita zdecydowanie polecam (1) Polecam usługi tej firmy. Zleciłem im projekt i wykonanie łazienki. P Marzena... Mike234 Agnieszka - opinia (1) Świetna współpraca i pełne zaangażowanie ze strony p. Asi. Nie tylko... Agnieszka Polecam (1) Współpraca z pania Ania i z panem Mariuszem to czysta przyjemnosc.... Marcin bardzo polecam! (1) Szczerze polecam współpracę z Hola Studio. Pełen profesjonalizm, zarówno na... ola Dziękuję i polecam ;) (1) Pracownię Deka Design znalazłam w internecie przeglądając portale... Ewa polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Awokado, stroili wynajętą przeze mnie sale... Maja Szybko, pięknie, za rozsądną cenę (1) Korzystałam z usług Pani Ani przy projektowaniu kuchni. Spotkałam się z... Ana Projekt z wykonaniem (1) Projekt: w terminie ,prosty funkcjonalny taki jak chciałem:) Wykonawstwo:... Mikos 39 Szczerze polecam (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy, mieszkanie skrojone do naszych... Krystian Polecam (1) Polecam usługi Pani Asi. Jest kreatywna, pomocna i naprawdę bardzo angażuje... Asia Z całego serca przestrzegam przed tą firmą. (1) Podpisaliśmy z nimi umowę na projekt mieszkania czas wykonania całego... Tomkaś Nigdy więcej! (1) Komunikacja związana z wykonaniem remontu: 1 Komunikacja związana z... Klient Jeszcze raz wielkie dziękuje! (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu pierogarnii wykonanego przez Panią... Kasia