Aranzacja wnętrz (1) Milo wspominamy naszą współpracę z panią Justyną Kalinowską .Zawsze otwarta z... Damian Pwlicki Aranżacja domu (1) Bardzo miło wspominamy współpracę z pania Justyną Kalinowska.Zawsze była... Monika Maniora Studio del arte - Pani Justyna Kalinowska (1) Pani Justyna Kalinowska to osoba, dla której nie ma rzeczy niemożliwych,... Popkowska Ewa
Polecam (1) W okresie grudzień 2010 – luty 2011 współpracowaliśmy z Panią Justyną... Agnieszka D. PROFESJONALIZM! (1) Zasłużenie stawiam najwyższe noty w każdym z kryteriów gdyz p.Justyna... Rafal Wojtaszak Projekt wyszukanego, eleganckiego i bardzo kobiecego salon bielizny i brafittingu w Niemczech (1) Pani Justyna Kalinowska wykreowała projekt sali sprzedażowej mojego salonu z... Sylwia Nawrot Polecam Panią Aleksandrę (1) Dobre Pomysły.Aranżacja biura spełniła moje oczekiwania. Bardzo dobry kontakt... Iwona Pozytwnie (1) Pozytywnie, bardzo pozytywnie. Polecam bez najmniejszych skrupulow. Nasze... Tom i Al szybko i niedrogo (1) Zamówiłam szafę na wymiar.Zostałam mile zaskoczona profesjonalną obsługą i... Dora 100 % fachowca! (1) Pani Elżbieta jak najbardziej godna polecenia! Pełny profesjonalizm, miła... Justyna Serdecznie polecamy! (1) Z panią Kasią współpracowałam już po raz drugi. Pierwszy raz 2 lata temu przy... Monika Polecam innym .Wszystkie usługi w jednym miejscu. (1) Wybrałem w tej firmie kompleksową usługę projektu aranżacji lokalu wraz z... Właściciel Studio Welkom Galeria polecam (1) Rewelacyjna firma, profesjonalnie zajęli się wystrojem sali weselnej, pięknie... Monika Bardzo profesjonalnie! (1) Już kilka lat temu współpracowałam z Magdą, kiedy zamarzył mi się... Marta Bączek Profesjonalnie, oryginalnie i bardzo ważne - na czas! (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy panią Magdą. Jest miłą, ciepłą osobą z... M&M polecam (1) Jestem zachwycona ich pomysłami, są bardzo oryginalne, pomieszczenie wygląda... Łucja Opinia - URZADZARNIA (1) Pragne bardzo polecic pracownie aranzacji wnetrz URZADZARNIA, prowadzona... Roman Super (1) Hall68 projektowała wnętrze mojej restauracji. Co wyróżnia tę firmę to... Tomasz Gross Machandel Kompleksowa usługa (1) Polecam! Skorzystalismy z kompleksowej usługi od projektu i kosztorysu, przez... Karolina Serdecznie Polecam! (1) Z Panią Agnieszką współpracuję już od dłuższego czasu. Zawsze mogę polegać na... architekt wnętrz