Sprawnie szybko i konkretnie (1) Jako że jestem osobą zapracowaną doceniłem zwłaszcza łatwość komunikacyjną,... Piotr Opinia - kuchnia (2) Pani Iza jest Wielką Profesjonalistką, dzięki jej zaangażowaniu kuchnia... Marzena architekt i doktor (4) komornik ich zlicytował i się eksmitują, pucio
Ewa Nowak - opinia (1) Polecam firmę.Profesjonalna obsługa, bardzo miły kontakt. przystępne ceny. Ewa Nowak Pani Anna najlepsza (1) P. Ania wukonywała dla mnie home staging w 3 mieszkaniach . efekty sa... Barbara aranżacja fiolet -design nie polecam (1) Niestety nie polecam studia .Projekty nie skończone , a nawet nie zaczęte... Jola Profesjonalnie (1) Popsuła nam się kabina i od tego się zaczęło. Odwiedzaliśmy salony z... Stanisław Zdecydowanie polecam (1) Chciałam podzielić się opinią o firmie. Polecam wszystkim. Obsługa bardzo... Ania polecam (1) polecam! Marek pełen profesjonalizm (1) Pani Asia przy projekcie mojego mieszkania wykazała się dużą dozą... Bartek Sz. Bez problemu (1) Super kontakt z Panem Filipem. Czas realizacji bez zastrzeżeń (wykonane 2... Karol Prawdziwa pracownia projektowa (1) Mieliśmy do czynienia z kilkoma projektantami do tej pory, ale P. Edyta... Irena Polecam współpracę z Panią Justyną (1) Kilkukrotnie mieliśmy okazję korzystać z usług studia Del Arte. Jesteśmy... Bartosz Kowalski Dużo dobrej energii, zaangażowania i nieszablonowych pomysłów (1) Praca z Magdą to gwarancja zrozumienia potrzeb klienta, elastyczności ze... Agnieszka Aranżacja pokoju na salon z aneksem (1) Zdecydowanie polecam. Profesjonalna obsługa, świetne pomysly i praktyczne... Magdalena Polecamy (1) Naszą współpracę z projektantem rozpoczęliśmy jeszcze przed otrzymaniem... Asia i Darek Porada architekta (1) Planując remont mieszkania postanowiłam skorzystać z porady architekta -... DS Sprawnie i profesjonalnie (1) Zleciłem projekt parteru domu, wyszło bardzo fajnie. Polecam Wojtas polecam Niebyle (1) Studio Niebyle...szczerze polecam. Pani Marta robiła mi projekt wnętrza 3... Lacri Polecam (1) Dobre biuro. Dobry projekt i wykonanie. Mimo kilku małych problemów, udało... Marek