profesjonalnie (1) przemile, przesympatycznie profesjonalnie... konkretne podejscie... kuchnia... Kasia Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Artisio D. Pani Magda zaproponowała... Justyna aranżacja domu (1) Jestem prawie na mecie urządzania mojego domu, gdyby nie pomoc Pani Doroty... Dorota
profesjonalnie (2) Firma bardzo profesjonalna i fachowa .Wszystko załatwia od a do z człowiek... Robert Profesjonalnie, bezproblemowo, terminowo! (1) Bardzo polecam firmę Zoomprojekt! Powiedzenie "Od projektu do efektu"... Marta Jolanta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Panią Dorotą. Wyczucie koloru,... Jolanta znakomita firma (1) Firma Sikora-Wnętrza realizowała mi projekt domu. Współpraca znakomita na... Kazimierz Opinia kompleksowa aranżacja mieszkania (1) Panią Izę Kotlewską polecam z wielką przyjemnością, zasługuje na jak... Kaśka Polecam (1) Polecam firmę zoomprojekt, projektant (...) wykazuje się ogromna... Agnieszka Kreatywnie, indywiualnie, unikatowo (1) Bardzo indywidualne projekty, nastawione na potrzeby klienta. Moje mieszkanie... Kasia T. Współpraca z Sikora Wnętrza (2) Bardzo dobry projekt, bardzo precyzyjna umowa i świetna ogranizacja budowy.... Tomek Zawada Polecam (1) Bardzo polecam Panią Kasię jako projektanta. Byliśmy bardzo zadowoleni z... Anita ZADOWOLENI (1) Polecamy! ItoDesign wykończyło dla nas cały dom. Jesteśmy bardzo zadowoleni.... Diana i Piotr Ito Design:) Polecam gorąco! (1) Wspaniały kontakt z panem Filipem. Projekt i wykonanie w sposób idealny:).... Marzena Moja ocena (1) Juz mija drugi miesiąc jak mieszkamy w nowo urzadzonym mieszkaniu. Projekt i... Ewa Paulina - opinia (1) Będąc w potrzebie po perypetiach z poprzednim projektantem przypadkowo... Paulina Tom - opinia (1) Kreatywność i projekty na najwyższym poziomie. Polecam bardzo :) Tom ApCube firma godna polecenia :) (1) Polecam ApCube wszystkim, którzy chcą mieć zaprojektowane wnętrze... kama Aranżacja, okolice Gdańska (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni. Ciepła, rodzinna atmosfera. Maria Projekt Trojmiasto (1) Znakomity efekt. Rozsądna cena. Bardzo przyjemna wspolpraca Jonasz