Polecamy (1) Mając skromne, ale jednak doświadczenie z biurami projektowymi, oceniamy... KP Polecam (1) Bardzo kreatywna, młoda projektantka. Potrafi bardzo dobrze trafić w gust... Magda Zachwycają mnie ponadczasowe wnętrza stworzone przez pracownię wnętrz z Gdańska MIprojekt (1) Dawno nie widziałam tak niezwykłych i ponadczasowych wnętrz jak te wykreowane... Zuzanna Borowska
Remont Mieszkania - Lux Interiors (1) W maju bieżącego roku podjęliśmy wreszcie decyzję o remoncie naszego... Robert opinia o firmie d-zone (1) Współpraca z panem Szymonem przebiegała dość dobrze. Pan Szymon jest osobą... Dorota Ocena współpracy (1) Gorąco polecam współpracę z Panią Natalią. Nie spodziewaliśmy się,że projekt... Klientka Pełen profesjonalizm w każdym celu. (1) Nasze mieszkanie wykonywane było przez firmę ITO z ogromnym zaangażowaniem.... Dorota i Krzysztof Szczerze polecam (1) Pani Katarzyna to bardzo kreatywny i pomocny projektant. Co ważne, współpraca... A Łazienka (1) Z Panią Izą współpracowałam przy remoncie łazienki. Projekt łazienki oraz... Dorota Arkada Art - polecam (1) Pracownia robi bardzo fajne projekty. Otrzymaliśmy bardzo dużo wizualizacji i... Tomasz Apartament Warszawa (1) Projekt aranżacji wnętrza został wykonany rzetelnie i profesjonalnie. Bardzo... Jerzy świetne projekty (1) W Studiu Arkada Art zamówiliśmy już kilka projektów. Wszystkie były... Marcin Polecam Pana Marcina z pełną odpowiedzialnością (1) Do Pana Marcina trafiłam przeglądając strony internetowe i pierwszy telefon... Alicja Zdecydowanie na tak (1) Zakupiłem lokal w stanie deweloperskim (60m) i poszukiwałem architekta, który... mw Rewelacyjny projekt, niesamowita rzetelność, terminowość i kontakt (1) Wybraliśmy panią Anię po przejrzeniu portfolio na jej stronie i po... Małgorzata studio godne polecenia (2) Studio godne polecenia lecz fachowcy, których poleca studio są... krzysztof Profesjonalnie, kompleksowo i terminowo (1) Firma ITO design wykonała projekt mojego mieszkania i zrealizowała go w... Janusz Wymarzona aranżacja domu (1) Tomka jako sprawdzonego projektanta polecili mi znajomi. Od pierwszego... Małgorzata Mieszkanie aranżacja (1) Z całego serca polecam wszystkim Studio aranżacji wnętrz TRYTON a szczególnie... sąsiedzi_kargulów Profesjonalny, dopracowany projekt (1) Bardzo oryginalne pomysły i profesjonalne podejście do klienta. Dopracowane... Jolanta