Pełen profesjonalizm i rzetelne wykonanie (1) Firma Lux Interiors zajęła się kompletnym, generalnym remontem mieszkania... Aneta Pomocni w sprawie nie do ogarnięcia (2) Dostałam mieszkanie w spadku po rodzicach. Było ładne, ale za bardzo mi ich... kasia Odmienili moje mieszkanie (1) Mieszkanie otrzymałam w spadku po starszej osobie, gdzie remont, pomijając... Joanna
Rewelacja (2) Jak dla mnie rewelacja, to co potrafili zrobić z mojego mieszkania, tak jak... Andrzej Super! (1) Nie wyobrażam sobie uporzadkowańia tych wszytskich spraw związanych z... Monika Polecam Studio Forma (1) Projekt stworzony zgodnie z wytycznymi. Właściciele służyli pomocą zarówno... Dorota POLECAM! (1) Współpraca układała się bardzo dobrze. Architekci z pomysłem i dobrze znający... Dorota jeżeli chcecie być zadowoleni z mieszkania to szczerze polecam pracownię MOJE (1) Pani Kasia bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy, najpierw wysłucha... Magda i Michał Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Pani Marty i z czystym sumieniem polecamy... Agnieszka zdecydowanie nie polecam !!!! brak profesionalizmu i wiedzy (1) Zaznacze ze nie naleze do osob wymagajacych perfekkcyjnych czepiajacych... Ola Bardzo profesjonalna obsługa (1) Dobry kontakt, zrozumienie naszych potrzeb, a przede wszystkim bardzo króki... Cezary AWJ (1) Pani Ania projektowała nam kuchnię i łazienkę. Po wstępnych ustaleniach... Gosia Jestem zachwycona (1) Pani Ania która zajmowała się nadzym "m" bardzo kreatywna miła i dyspozycj... Wioletta Podwykonawca (1) Krótko i na temat oszuści którzy nie płaca podwykonawcą!!!!! Andrzej Firma to ludzie, a Tryton to cudowni ludzie (1) Przy przebudowie domu i nowej aranżacji wsparłam się wiedzą i doświadczeniem... Iwona Pozytyw (1) Współpraca z Lokisem ułożyła się bardzo dobrze. Wykonali projekt sklepu,... Janusz Korzystam już drugi raz (1) i jestem bardzo zadowolona z usług Pani Małgosi. Dom urządziliśmy zgodnie z... Anna Polecam za kreatywność, za słuchanie i kierowanie się potrzebami klienta oraz poważne podejście do zlecenia. (1) Pani Marta aranżowała nam wystrój mieszkania a w szczególności dwie "trudne"... Ania I-Art - efektowny projekt wnętrz (1) Jestem bardzo zadowolony z projektu wnętrza przygotowanego przez Panią... Krzysztof Mieszkanie Gdynia Chwarzno Wiczlino (1) Firma Pana Radosława Bogackiego Loft Desing miała być odpowiedzialna za... Ewelina