Profesjonalizm, kreatywność i dyscyplina (1) Pani mgr inż. arch. Katarzyna Zborowska zrealizowała dla mnie kilka projektów... Grzegorz polecam (1) Bardzo dobra firma. Sprawna obsługa, przystępne ceny, b. dobry kontakt.... małgosia opinia Studio 360 (1) Witam. Serdecznie polecam Studio 360! Miałam okazję i przyjemność... iza
Polecam, pełen profesjonalizm, genialne pomysły (1) Z firmą zoomprojekt współpracujemy od kilku lat, zawsze zaskakuje ciekawymi i... MAM-BIS Zdecydowanie polecam współpracę z tą firmą (1) Polecam, ponieważ projektantka ma wiedzę i doświaczenie, przy tym można... Marta Świderska Bardzo profesjonalna firma (1) Firma Pani Barbary to jedna z najlepszych firm projektowych w Trójmieście.... Łukasz Aranżacja i wykończenie 83 m mieszkania (1) Indywidualne podejście do klienta , bardzo dobra ekipa budowlana ( ukłony dla... ania K Polecam (1) Mam zasadę, żeby jak najczęściej polecać to, co polecenia jest warte. Robię... Konrad Pełen zachwyt! (1) Razem z żoną jesteśmy zachwyceni obsługą i wykonaniem usług przez firmę ZAPP.... Krzysiek Najlepsi Architekci w Trójmieście!!! (1) Zespół Studio Forma podszedł do projektu bardzo profesjonalnie, rzetelnie,... Michał i Agnieszka Pomysłowi i rzetelni (1) My korzystaliśmy z usług firmy ZAPP w zeszlym roku. Kupiliśmy mieszkanie w... A. N. Stobart Polecam Zapp Aranżacje (1) Polecam firmę Zapp Aranżacje, jesteśmy ludźmi bardzo zapracowanymi i... Kamil i Kamila KR Morena Kolankowska - opinia (1) Solidna firma wykonująca prace w terminie i pod klucz.Pomyslowosc i wspaniałe... Kolankowska Zdecydowanie POLECAM tą pracownię!!! (1) Zgłosiliśmy się do pracowni pani Agnieszki w celu aranżacji naszego domu.... Joanna polecam bardzo Decorum Art (1) Korzystałam z usług Pani Agnieszki wielokrotnie. Jej wyczucie koloru, smaku... Wioletta super (1) Gorąco polecamy Zoomprojekt Firmę znaleźliśmy w Internecie, realizacja była... Arkadiusz Profesjonalizm, pasja, zaangażowanie (1) Jakby powiedział Zbigniew Wodecki daję 10! Na Panią Agatę trafiliśmy... Bezglutenowcy Szybko i fachowo (1) Miałam okazję współpracować z tą firmą przy okazji projektowania mojego... Wiola wizualizacja (1) Polecam firmę Noform -znakomite wykonanie pełny profesjonalizm wszystko... Kaz Pełen profesjonalizm (1) Polecam współpracę z tą firmą. Projekty wykonane profesjonalnie i wszystko w... MiA