Arkada Art (1) Każdy marzy, żeby u niego było i ładnie i oryginalnie. Mnie się to udało.... ANNA Solidny architekt - polecam (1) Z mojej strony pełna satysfakcja, cała współpraca przebiegła tak jak bym... magdas Zadowolony klient :) (1) Miałem przyjemnośc zatrudniac Panią Agate do zrobienia projektu mojego... Filip Szarmach
Super projekt! (1) Fajnie, ze sa w Gdansku architekci, ktorzy na projekt wnetrza patrza... Lukasz Polecamy :) (1) Kiedy okazało się, że na świecie pojawić ma się nowy członek naszej rodziny,... Ewa i Marek aranżacja wnętrz (1) Polecam firmę Barch! Projekt oraz wykonanie pod klucz przebiegło sprawnie... Marian aranżacja mieszkania (1) aranżacja mieszkania Bardzo polecamy firmę BARCH. Kupiliśmy mieszkanie w... Mateusz i Karolina Polecam (1) Zaprojektowano mi małą łazienkę która obecnie jest bardzo funkcjonalna i... GOSIA Z SOPOTU Polecam! (1) Nietuzinkowe realizacje, dopasowanie stylu do potrzeb nawet najbardziej... Małgorzata Szczerze polecamy (1) Szczerze polecamy współpracę z Panią Martą:) Dzięki jej pomysłom i... Edyta po prostu świetnie! (1) Jestem zadowoloną klientką Pani Edyty. W bardzo ładnej pracowni panuje miła... Aleksandra Serdecznie polecam biuro projektowe Malee (1) Bardzo miła i fachowa obsługa. W odpowiedniej cenie miałam wykonany projekt... Marzena Brak wiedzy technicznej!!! Nie polecam!!! (1) Po pol roku mieszkania w domu projektu pani Agnieszki uczciwie stwierdzam... Jacek Bardzo polecam. (1) Kreatywność i koncentracja na potrzebach klienta tutaj zawsze równa się... Ania Bardzo polecam Pana Marcina - jego profesjonalizm jest nieoceniony! (1) Pan Marcin zajmował się projektem i wykończeniem mojego mieszkania. Jestem... O.J. ...............DOROTA I MARIUSZ....... (1) P Izę wyszukałam w internecie i wybrałam sugerując sie samymi dobrymi... Dorota Terminowość, profesjonalizm, zachwycające projekty (1) O Studiu 360 i o P. Kasi dowiedziałam się tzw. pocztą pantoflową szukając... Małgosia Łazienka (1) Pani Iza to dar niebios dla każdego kto nie ma za wiele czasu i wiedzy o tym... Monika wyszło pięknie! i tanio - polecam (1) Serdecznie polecam tą firmę! Dziewczyny bardzo kreatywne i miłe. Podpowiedzą... krysia90 Moje mieszkanie (1) Dzięki pani Hani uwielbiam przebywać w swoim mieszkaniu. Kompletnie nie... Gosia