Polecam (1) Pani Joanna jest profesjonalistką w każdym calu! Nie odstraszyl jej czas... M. Pełen profesjonalizm (1) Jestem wymagającym Klientem i muszę przyznać, że Pan Mariusz i Pani Ania... Marcin F Aranżacja wnętrza i wykonanie projektu (1) Firma godna polecenia. Projekt wykonany perfekcyjnie wg. naszych oczekiwan.... P. Mlynarczyk
POLECAM (1) Współpracowaliśmy z Panią Agatą rok temu i mogę powiedzieć że po niespełna... Mart Bardzo polecam Panią Aranżator (1) Pani Aranżator wykonała już dla mnie 9 projektów wyposażenia mieszkań na... Jolanta Szczerze polecam (1) Przy projektowaniu i wykańczaniu naszego mieszkania współpracowaliśmy z firmą... Bożena kreatywność - brak (1) Przesadna sterylność , surowosc , brak serca w projektach . Jakie projekty... Ania niebanalny loft w Trójmieście (1) Plusy za terminowość, rzetelność, fachowość, niebanalne pomysły, sprostanie... Małgorzata Rozkwitalska Zachęcam do skorzystania (1) Szukałam pomocy w całkowitej przeróbce starej niezbyt ładnej kuchni w bloku,... Jarka Szczerze polecam :) (1) Polecam współpracę - terminowość, świetne pomysły i zaangażowanie. Przy... Patryk Brak kompetencji (1) Mało elektryczne podejście do klienta, bardzo wysokie ceny i długi czas... Niezadowolony klient Rzetelny wykonawca (1) Rzetelny wykonawca, fachowo i czysto wykonujący prace, zwraca uwagę na... Jakub Miciński Polecamy Firme ENTE Architekci (1) Pani Hanna jest profesjonalistką... Zawsze wysłucha klienta czego oczekuje a... Magda i Krzysztof pełen profesjonalizm :) (1) Bardzo polecam współpracę z FanDesign, Pani Asia zdjęła nam z barków ogromny... Beata Jelonek Kreatywnie i profesjonalnie (1) Projektantka ma niesamowite wyczucie smaku i stylu. Dokładnie rozpoznała... Natalia Bro Polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa a przede wszystkim terminowa!! Pełna... Renata Polecam (1) Gorąco polecam współpracę z Panem Mikołajem. Pełen profesjonalizm,... Michał cud (1) Planowałam remont mojego małego i starego mieszkania. Długo poszukiwałam... Celka Kreatywność i nietypowe pomysly (1) Skorzystaliśmy z Domilimetra po raz pierwszy do aranżacji i nadzoru... Agnieszka Szyte na miarę (1) Dałem same 6 bo efekt jaki uzyskały dziewczyny z pracowni spełnił moje... Wojtek