Pokój/sypialnia (1) Współpraca z p.Agatą na najwyższym poziomie.Po szczegółowym wywiadzie... Monika Polecam tą pracownię (1) bardzo ładne projekty od razu strzał w 10 z gustem, szybkość działania i... Michał ITODesign-Polecam!!! (1) KOMPLEKSOWE wykończenie POD KLUCZ w sposób fachowy,rzetelny,zgodny z... Lusia
Pełen profesjonalizm (1) Uwielbiam styl skandynawski. Próbowałam go wdrożyć niestety z marnym... Barbara Limitless Design, a raczej Limitless Despair (1) Odradzam! Kunsztowna nazwa, elegancka strona www i dwie eleganckie panie,... Marcin Polecam (1) Gorąco polecam. Pani Marzena wykazała się niezwykłą kreatywnością,... Katarzyna Bez konkurencji (2) Wg naszych kryteriów firma M+M praktycznie była bez konkurencji. Ponieważ... A Inspirujący (1) Mają bardzo ciekawe propozycje. Konsekwentni i profesjonalni.Cena odpowiada... Magda Oksywie (1) Polecam współprace ze Studiem Aranżacji Wnętrz Tryton. Właścicielka wesoła,... Zbigniew Gorąco polecam !!! (1) Z pomocą Pani Ani i Pana Mariusza ze Studia Forma urządziliśmy nasze... Aga i Marcin apartament w sopocie (1) Znalazlam w skrzynce pocztowej ogloszenie o tej firmie. Szy ki kontakt 2... Agnieszka Porada architekta Awiator (1) Panią Agatę poznałam na targach i bardzo szybko" złapałam"z Nią dobry... Aleksandra ITOdesign (1) Firma ITOdesign wykonała projekt mieszkania i zrealizowała go w sposób... Agnieszka Rymko ITOdesign pomysł na nowe wnętrze (1) Gdy jest potrzeba odświeżenia wnętrza, nadania mu zupełnie nowego klimatu... Dorota Trojanowska REWELACJA! (1) Pani Magdalena dokonała rzeczy dla mnie nieosiągalnej. Kompletnie dla mnie... Andrzej Super wizja na mieszkanie (1) Super obsługa ze strony dziewczyn, rzetelne podejście do klienta. Wizja na... Karol Warto pracować z najlepszymi. (1) Warto, polecam ze względu na kreatywność, otwarty umysł, pełne zaangażowanie... Katarzyna Trzcielińska Dziękuję jeszcze raz (1) Gdy przyjechałam do Gdańska nie miałam rozeznania, a pracowni, które... Małgorzata Biernacka Współpracę oceniam bardzo pozytywnie (1) Korzystałam i jestem bardzo zadowolona z usług projektantów. Mieszkanie... Wirginia 100% satysfakcji (1) Współpraca z Panią Dorotą była doskonała. Cierpliwa, spokojna i najważniejsze... Paweł