Do Pani Magdy trafiłem również przypadkowo, szukałem architektów przez internet. Zamierzałem urządzić swoje pierwsze mieszkanie i nie miałem w tym zakresie żadnego doświadczenia. Postanowiłem zaryzykować i powierzyć zadanie zupełnie nieznanej osobie. Jestem bardzo zadowolony z naszej współpracy i z jej efektów. W całości podzielam opinie moich poprzedników. Pani Magda wykazała się ogromnym zaangażowaniem. Nie było problemu, kiedy w "połowie drogi" zmieniłem koncepcję i trzeba było zaczynać projekt od początku. Z panią Magdą spedziliśmy 4 owocne dni na zakupach. Największym plusem, w mojej ocenie, było to, że Pani Magda potrafiła stworzyć interesujące i całkowicie mi odpowiadające wnętrze, jednocześnie mieszcząc się we wcześniej zaplanowanym budżecie. Na podkreślenie zasluguje również to, że miałem z Panią Magdą doskonały kontakt, zarówno mailowy, jak i telefoniczny. W każdym czasie mogłem poprosić o pomoc, czy radę. Mieszkanie wygląda niesamowicie, dobrze się w nim czuję i chętnie do niego wracam. Polecam Panią Magdę z czystym sumieniem.