POLECAM! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z aranżacji wnętrza jakie zleciliśmy Studio Forma.... Asia i Marek Polecam (1) Gorąco polecam projektantów :) Mają w swojej ofercie szeroki wachlarz... Ania Choc jeszcze mlodzi to juz Profesjonalisci (1) Najlepszym dowodem zadowolenia i uznania dla fachowca jest zazwyczaj kolejne... Piotr
jeśli aranżacja mieszkania, to tylko z panią Kasią! ;) (1) Na Panią Kasię trafiłam na stronie trojmiasto.pl i jak tylko obejrzałam z... Magda Polecam (1) Gorąco polecam architektów ze Studia Forma. Rozwiązania, które zaproponowali... Ewa i Piotr SALON FRYZJERSKI (1) Z PANIĄ AGATA WSPÓŁPRACOWAŁO MI SIĘ IDEALNIE, BYŁA DOSTĘPNA O KAŻDEJ PORZE... SKELNIK ANNA POLECAM!! (1) Zdecydowanie polecam korzystanie z pomocy pani Kasi i pana Tomka przy... Magda tylko Dobre Projekty! (1) Pełen profesjonalizm! Przedstawiony projekt wykończenia domu spełnił nasze... Krzysztof i Marita pokój dla księżniczki (1) Wyszło świetnie, niebieski mały pokoik Pani Basia zaczarowała i wyszedł jasny... Kasia Podziękowania (1) Firmę Dobre Projekty polecili mi przyjaciele. Tak na marginesie to ta... Lidia Jarosińska SZCZERZE POLECAMY ;) (1) Pani Sandra jest sympatyczną osobą, urzadziła nam całe mieszkanie 60m. Efekt... Ania i Jacek DOBRE PROJEKTY SĄ SUPER (1) Pani Kasia i Pan Tomek w sposób profesjonalny zaprojektowali nasz salon,... Iwona Hanna - opinia (1) Latem zleciłam usługę zaprojektowania wnętrza salonu i kuchni . Jestem bardzo... Hanna Jest takie studio Forma ... (1) Jest takie studio Forma Mieliśmy dużo szczęścia - po niezwykle trudnych i... Iwona Stankiewicz Jestem bardzo zadowolony. (1) Dziewczyny naprawdę znają się na swoim fachu. Polecam każdemu, kto chce mieć... afterburner.pl Polecający - opinia (3) Polecam. Bardzo Duży wybór. Moje mieszkanie - I klasa. Mam wrażenie, że te... Polecający Profesjonalizm w każdym calu (1) Polecam gorąco wszystkim, którzy szanują swój czas i pieniądze. Od projektu... S. rewelacja (1) nasz dom po innowacjach COBO jest rewelacyjnym - nowoczesnym i rodzinnym... Natalia Cudowne (1) Gorąco polecam firmę Dizajnerki.pl z którą miałam okazję współpracować!... Gosia Gorco polecam ;-) (1) Pani Anna i Pan Mariusz, wykonali projekt kuchni oraz dwóch łazienek dla... Rickard i Aleksandra