Przemysław Suchcicki - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z ZAPP aranżację i jestem niezwykle... Przemysław Suchcicki Natalia - ocena (1) lesinska concept zrobiła dla mnie projekt apartamentu w Gdańsku pod klucz i... Natalia Michał Więckowski - ocena (1) Współpraca z Panem Michałem nad projektem naszego mieszkania była... Michał Więckowski
Daniel - ocena (1) Bardzo klarowna sugestia Daniel Dominik - ocena (2) Współpraca na najwyższym poziomie! Polecam JMJ Interiors osobom ceniącym... Dominik Paweł - ocena (1) Współpraca z lesinska concept to jedno z tych doświadczeń, które na długo... Paweł Krystian Wysodzki - ocena (1) lesinska concept to zespół, który naprawdę zna się na rzeczy. Powierzyłam im... Krystian Wysodzki Architekt - ocena (1) Super !!!!!!!!!!!!!!!! Architekt Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam Black Flamingo. Byłam bardzo zadowolona ze współpracy przy... Aleksandra Małgorzata (Decore Atelier) - ocena (2) Od kilku lat mam przyjemność współpracować z firmą JMJ Interiors w zakresie... Małgorzata (Decore Atelier) Wykonawca - ocena (1) Kreatywność, nieszablonowość i profesjonalizm. Ręce same składają się do... Wykonawca Justyna J - ocena (1) Firma ZoomProjekt to profesjonalny i rzetelny zespół, który zapewnia... Justyna J Monika Kowal - ocena (1) ZoomProjekt to firma, którą mogę szczerze polecić! Najpierw dopracowany... Monika Kowal Anna - ocena (2) Projekt indywidualny z projektantem. Mieszkanie 60 m, prace od Maj Czerwiec... Anna Marian - ocena (1) Pani Ania, to najwyższa półka jeżeli chodzi o projektowanie wnętrz.... Marian Jowita - ocena (1) Miła i profesjonalna współpraca przy aranżacji mieszkania. Od samego początku... Jowita Kacper Kaczmarek - ocena (1) Gorąco polecam usługi firmy NovaHouse. Od obsługi klienta, przez wyjątkowo... Kacper Kaczmarek A. Moszczulska - ocena (1) Zaangażowanie Pani Anety przeszło nasze oczekiwania. Decyzja o remoncie... A. Moszczulska A. Morawiec - ocena (1) Lepszej współpracy nie mogę sobie życzyć. Moje obawy przed zatrudnieniem... A. Morawiec Marcin - ocena (2) Pani Joanna reprezentująca firmę JMJ Interiors wykonała dla mnie mieszkanie... Marcin