Jarosław Sopiński - ocena (1) Firmie NovaHouse zleciłem kompleksowe wykończenie 57-metrowego mieszkania.... Jarosław Sopiński Marek - ocena (2) Usługa wykonana w dwóch uzgodnionych krokach: pomiary z wyceną; montaż .... Marek kt - ocena (1) Świetny duet projektantek. Wspólnie stworzyliśmy piękną nową wersję... kt
Jola - ocena (1) Pani Joanna jest architektką z wizją i pomysłem, warto jej zaufać i dać wolną... Jola Ewa - ocena (2) Profesjonalna obsługa, terminowe i solidne wykonanie żaluzji drewnianych.... Ewa Kasia, Gdańsk - ocena (2) Serdecznie polecam firmę. Pan, który był na pomiarach był bardzo miły i... Kasia, Gdańsk Adam - opinia (2) Remont ( stara kamienica ) z wykończeniem pod klucz. Firma zdecydowanie... Adam Edyta - opinia (2) Polecam firmę. Bardzo doba współpraca z projektantem, który znakomicie... Edyta Asia Wac - opinia (2) Wykończenie pod klucz. Cały projekt zrealizowany bardzo sprawnie. Ekipa... Asia Wac MonikaSz - opinia (2) Mam bardzo dobre doświadczenie jeśli chodzi o współpracę z Baltic Interiors.... MonikaSz Aga - opinia (2) Mimo wzlotów i upadków udało się zrealizować prace w terminie. Zasada im... Aga Łukasz - opinia (2) Sprawna obsługa, szybko zrealizowany projekt, przystępne ceny. Mieszkanie... Łukasz Marlena - opinia (2) Mieliśmy z mężem rozbieżne opinie na temat oczekiwanego stylu w naszym nowym... Marlena Elżbieta - ocena (1) Polecam https://zapparanzacje.pl/ z całego serca! Profesjonalna obsługa... Elżbieta Gabriela - ocena (1) Dziekuje firmie Emerent za pomoc przy remoncie mieszkania. Bardzo baliśmy się... Gabriela Renata/Bartosz - ocena (1) Wymienialiśmy fronty w kuchni (naprawialiśmy ją po poprzedniej ekipie). Pan... Renata/Bartosz Klara - ocena (1) Polecam! Projekt wykończenia mieszkania w założonym budżecie i bardzo... Klara Maja Lange - ocena (1) Serdecznie polecamy panią Izę! :) Dla laików jest wybawieniem przy aranżacji... Maja Lange Mariola - ocena (1) Śmiało mogę powiedzieć, że to najlepsza firma, z jaką udało mi się... Mariola Katarzyna - ocena (1) Bardzo spodobało mi się podejście ZAPP. Projekt przygotowany wspólnie ze mną... Katarzyna