Monika - ocena (1) Mogę z całego serca polecić pana Marcina z Zoom Projekt, który poprowadził... Monika Tomasz - ocena (1) Serdecznie polecam usługi biura, a przede wszystkim p. Jolę. Projekt pod... Tomasz Tawerna Kaszubska - ocena (1) Projekt przygotowany przez Studio Projektowe Kowalczyk-Gajda w pełni spełnił... Tawerna Kaszubska
Daria - ocena (1) Współpraca z Zappem to same plusy. Ekipa remontowa na którą postawiliśmy... Daria Henryka - ocena (1) Polecam p. Anię i Hanię. Projekt wykonany z pomysłem i dbałością o detale.... Henryka Marcin Konieczny - ocena (2) Jestem niezwykle zadowolony z usług pracowni MGArchitekci. Zaprojektowanie... Marcin Konieczny Marta Zięba - ocena (2) Jestem niezmiernie zadowolona z usług świadczonych przez pracownię... Marta Zięba Rafał Siekański - ocena (1) Polecam z całego serca ! Współpraca z Beatą to niesamowita podróż, która od... Rafał Siekański Agnieszka - ocena (1) Ubostwiam styl p. Beaty. Umie i rozumie co klient potrzebuje i w jakim... Agnieszka Monika - ocena (1) Współpraca z Biurem Ajot w moim przypadku dotyczyła trzech projektów wnętrz... Monika Iza - ocena (1) Zawsze marzyłam o kolorowej przestrzeni, a architekci z ZAPP spisali się na... Iza Marek - ocena (1) Jestem niezwykle zadowolony z wykonania projektu wnętrz mieszkania przez... Marek Ania - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z projektu i jego realizacji. Panie mają niesamowite... Ania Agata - ocena (1) Pani Emilia zaprojektowała mi trzy wnętrza (dwie łazienki oraz kuchnię),... Agata Katarzyna - ocena (1) Profesjonalne projekty wnętrz, doradztwo w zakresie rozwiązań, materiałów... Katarzyna niezadowolony klient - opinia (2) Projekt nietrafiony, złe pomiary ścianek okazało się że przez to pokoje mają... niezadowolony klient Jacek - ocena (1) Bardzo polecam skorzystanie z usług Pani Zuzanny. W sposób profesjonalny, ale... Jacek Marzena - ocena (1) Bez Pan z Black Flamingo moje wymarzone gniazdko wyglądałoby nieco(... Marzena Kamila Borysewicz - opinia (1) Remont to dla mnie ogromny stres. Co wybrać? Jak zaaranżować przestrzeń, żeby... Kamila Borysewicz Anonimowy - opinia (1) Nie polecam, po oddaniu projektu na etapie realizacji jest dużo błędów co... Anonimowy