Julia i Marcin - opinia (1) Dziekujemy firmie Qbik Design za wykonanie mebli do kuchni i zabudowy... Julia i Marcin Julia i Marcin - opinia (1) Dziekujemy firmie Qbik Design za wykonanie mebli do kuchni i zabudowy... Julia i Marcin Mirosław - opinia (2) Pani Joanna, jako właścicielka firmy JmJ, naprawdę zasłużyła sobie na... Mirosław
Ewa - opinia (1) Nie polecam. Trudny kontakt, zrozumienie klienta na niskim poziomie,... Ewa Wojciech - opinia (1) Projekt zrealizowany zgodnie z wytycznymi, realizacja przebiegła sprawnie i... Wojciech Kasia - opinia (1) Mega profesjonalny zespół, Fajna współpraca. Pani Sylwia jest elastyczna i... Kasia Małgorzata i Paweł K. - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Zoomprojekt, która bardzo profesjonalnie... Małgorzata i Paweł K. Joanna Kaczmarek - opinia (1) Właśnie odebraliśmy klucze do naszego świeżo wykończonego mieszkania. Firma... Joanna Kaczmarek Katarzyna Romaniuk - opinia (1) Serdecznie polecam firmę Novahouse do wykończenia wnętrz pod klucz. Firma... Katarzyna Romaniuk Sylwia - opinia (1) Polecam firmę Qbik Design jako wykonawcę mebli kuchennych. Cieszę się nową... Sylwia Klient - opinia (1) Zero zaangażowania, brak kontaktu, poprawki nie zrobione, nie wywiązują się z... Klient Weronika i Łukasz - opinia (1) Kilka tygodni temu firma Qbik Design stworzyła dla nas eleganckie meble do... Weronika i Łukasz Weronika i Łukasz - opinia (1) Kilka tygodni temu firma Qbik Design stworzyła dla nas eleganckie meble do... Weronika i Łukasz Milena - opinia (1) Od miesiąca użytkuję nową kuchnię, którą zamontował mi Pan Tomek z ekipą z... Milena Aleksandra - opinia (1) Zaufałam opiniom na portalu Trójmiasto.pl i nie zawiodłam się. Firma Qbik... Aleksandra Katarzyna Wróż-Pawełczyk, Witold Michałowski - opinia (1) Pani Iza zdecydowanie zna się na swoim fachu. Kupiliśmy z mężem dom. Byłam... Katarzyna Wróż-Pawełczyk, Witol Klaudia - opinia (1) Proszę o pilny kontakt w sprawie dokończenia opłaconego projektu. Nie ma z... Klaudia Natalia - opinia (2) Pani Joanna zaprojektowała dla nas wspaniałe wnętrza, pełne ciepła i smaku.... Natalia Jerzy - opinia (1) Firma działa bardzo sprawnie i szybko. Ich projekt to pomysł z moich marzeń.... Jerzy Katarzyna - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować ze Studiem Meteor przy 3 projektach. Tak,... Katarzyna