Marzena - opinia (1) Pani Hania bardzo dobrze zaprojektowała wnętrze na moim poddaszu. To było... Marzena Andrzej Turowski - opinia (2) Skorzystaliśmy z pomocy Pań architektek przy remoncie mieszkania w 2020... Andrzej Turowski Bartek - opinia (1) Pani Marta robiła nam projekt domu. Trafiła w nasz gust od razu. Zrobiła nasz... Bartek
Arek - opinia (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z remontu mieszkania. Profesjonalna obsługa... Arek Marta - opinia (1) Umówiłam się na spotkanie z Novahouse, konsultacja z projektantem otworzyła... Marta Marta - opinia (1) Umówiłam się na spotkanie z Novahouse, konsultacja z projektantem otworzyła... Marta Rafał - opinia (1) Polecam firmę Novahouse. Urządzenie mieszkania przebiegło szybko i sprawnie. Rafał Kamil Woźniak - opinia (2) Profesjonalne i rzetelne biuro projektowe, doskonałe projekty wnętrz. Dobry... Kamil Woźniak O.O. - opinia (2) Z pomocy Biura skorzystałam już dwukrotnie. Po raz pierwszy przy remoncie... O.O. Wojtek - opinia (1) Bardzo polecam to biuro za zaangażowanie i profesjonalizm. Panie odpowiadały... Wojtek Małgorzata - opinia (1) Polecamy współpracę z Panią Izą, ma duże doświadczenie i doskonale... Małgorzata Tomek - opinia (1) Pomimo problemów technicznych, które wynikły w trakcie realizacji remontu... Tomek Dawid - opinia (1) Spotkanie z projektem novahouse uważam za bardzo udane, otrzymałem listę... Dawid Piotras - opinia (1) Extra ekipa! Świetna robota! Bez chwili zawahania polecam firmę NovaHouse. Piotras Piotras - opinia (1) Gorąco polecam NovaHouse! Pełny profesionalizm, świetne wykonanie i dbałość o... Piotras Dawid K - opinia (1) Projekt chciałem żeby był indywidualny. Na podstawie Portfolio podjąłem... Dawid K Dawid K - opinia (1) Bardzo dobry kontakt i realizacja. Projekt uwzględnił wszystkie nasze... Dawid K Elżbietaa - opinia (1) jestem zadowolona z efektu. nie wiedziałam w jakim stylu chcę mieć wnętrze.... Elżbietaa matty - opinia (3) Niestety nie polecam korzystania z usług pani Beaty. Finalny projekt... matty Elwira Walkowska - opinia (2) Dokonała znajomość tematu, świetny kontakt, pełna profesjonalność, otwartość... Elwira Walkowska