Basia - opinia (1) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie od projektu aż po dobór dodatków. Pani... Basia Ania - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy! Projektantka wsłuchała się w... Ania Łukasz - opinia (1) Korzystając z usług Studio Formy czuliśmy profesjonalizm i pełne... Łukasz
zadowolony_klient - opinia (1) Polecam firmę Zoom Projekt: - mieszkanie wykończone na czas - wysoka jakość -... zadowolony_klient Piotr - opinia (1) Polecam współpracę z Panią Klaudią. Można spodziewać się indywidualnego... Piotr Ania K - opinia (1) Bez Pani Klaudii na pewno bym sobie nie poradziła, wszystko wyszło pięknie. Ania K Ksenia i Jarosław - opinia (1) Jestem pod wrażeniem kreatywności i zaangażowania Pani Emilii w nasz projekt.... Ksenia i Jarosław Anna i Dariusz - opinia (1) Po decyzji zakupu nowego mieszkania postanowiliśmy tym razem zlecić jego... Anna i Dariusz Piotr - opinia (1) Polecam współpracę z paniami. Zdjęły mi z głowy całą współpracę z ekipą... Piotr Gosia - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta. Bardzo miła współpraca. Polecam! Gosia Anna - opinia (1) Po raz kolejny mieliśmy przyjemność współpracować ze Studiem Forma.... Anna Piotr R - opinia (1) Polecam współpracę. Pani Dominika bardzo cierpliwie znosiła wszystkie nasze... Piotr R Gabriela Mróz - opinia (1) Fantastyczna współpraca! Poczucie estetyki, dobór materiałów, komunikacja,... Gabriela Mróz Patrycja - opinia (1) Świetne biuro! Dziewczyny bardzo kreatywne i kontaktowe ! Polecam Patrycja Renata - opinia (1) Polecam, Pani Dominika zaprojektowała nam łazienkę, jesteśmy zadowoleni z... Renata Iwona Polak - opinia (2) Współpracuję z Panią Joanną od kilku lat i są to lata ciągłego rozwoju.... Iwona Polak Klaudia i Jacek - opinia (1) Bardzo polecam! Jeśli ktoś nie potrafi wyobrazić sobie i stworzyć własnej... Klaudia i Jacek Marek i Aleksandra - opinia (1) Ze spokojnym sumieniem mogę polecić usługi firmy Zoomprojekt każdemu kto... Marek i Aleksandra Karolina i Michal - opinia (1) Z Pania Ania wspolpracowalismy przy przebudowie oraz remoncie mieszkan.... Karolina i Michal Filip i Hania - opinia (1) Bardzo dziękujemy Pani Hani za prowadzenie projektu i aranżacji mieszkania od... Filip i Hania