Michał - opinia (1) Najlepsza projektantka na rynku. Świetny, nietuzinkowy projekt i przystępna... Michał Iga - opinia (2) Super zaprojektowany pokój synków, bardzo funkcjonalny, kolorowy i ładny.... Iga Jan - opinia (2) Bardzo udana współpraca, od rozmów o potrzebach i pomysłach, poprzez... Jan
Domin - opinia (1) Wszystko ok. Bardzo dobry kontakt. Domin Krzysztof P - opinia (1) Zdecydowaliśmy się na współpracę z Panią Anią po tym, jak Pani Ania od 1... Krzysztof P Ryszard K. - opinia (1) Potwierdzam negatywną opinię dotyczącą Arka Investment i przestrzegam... Ryszard K. Krzychu - opinia (1) Pierwszy raz miałem do czynienia z projektantem. W życiu bym się nie... Krzychu Anna - opinia (1) Jakiś czas temu kupiłam mieszkanie w Gdańsku w stanie surowym od firmy Robyg.... Anna Agnieszka - opinia (1) Kupilismy dom, i okazało się, że bedziemy potrzbowali pomocy kogos kto nam... Agnieszka Maciej - opinia (1) Z całego serca polecam Panią projektantkę Anię. Przesympatyczna osoba, z dużą... Maciej Joanna - opinia (1) Serdecznie polecam współpracę z firmą TODO. Dziewczyny są otwarte, kreatywne,... Joanna Jola - opinia (1) To już kolejna inwestycja, przy realizacji której możemy liczyć na pomoc Pani... Jola Kate - opinia (1) Would highly recommend. Ania is a total perfectionist and she works to a... Kate Ola - opinia (1) Super Współpraca. Bardzo profesjonalne podejście do tematu Ola Mirek K - opinia (2) Muszę przyznać , że współpraca z Formą to czysta przyjemność . Polecamy ze... Mirek K Marek - opinia (1) Bardzo miła pani Ania jestem osobą wymagająca a zostały spełnione moje... Marek Kamil K. - opinia (1) Współpraca z Panem Marcinem przebiegała bez zarzutu, był bardzo pomocny na... Kamil K. Zuzanna G. - opinia (1) Chciałabym Państwa przestrzec przed korzystaniem z usług pani projektant,... Zuzanna G. Martyn - opinia (1) Bardzo fachowe podejście, świetna komunikacja i efekt końcowy. Polecam! Martyn Martinek - opinia (1) Witam. Polecam z całego serca. Fachowe doradztwo i pełen profesjonalizm.... Martinek