Katarzyna - opinia (1) Korzystałam z usług projektowania kuchni, projekt został już w pełni... Katarzyna Tomasz - opinia (1) Nie tylko nie polecam ale nawet przestrzegam przed korzystaniem z uslug tej... Tomasz Katarzyna i Artur - opinia (1) Skorzystaliśmy z wiedzy i doświadczenia firmy Zoom Projekt już na etapie... Katarzyna i Artur
Bronisław Borawski - opinia (1) Polecam usługi Pani Justyny. Bardzo dobra komunikacja, rozumie potrzeby... Bronisław Borawski Malgorzata Cympel - opinia (1) To już trzeci projekt, który realizuję z firmą JMJ Interiors. Projekty są... Malgorzata Cympel Rafal - opinia (1) Spotkanie z projektantem było bardzo kreatywne. Cały czas czułem się... Rafal Izabela Anhed - opinia (1) Pani Ania projektowała dla nas wnętrza naszego domu oraz mieszkania na... Izabela Anhed Jacek - opinia (1) Zleciłem Novahouse projekt i wykończenie pod klucz. Miałem do dyspozycji na... Jacek Piotr - opinia (1) Cały czas byłem zaopiekowany przez projektanta, od projektu po samo wydanie.... Piotr Monika - opinia (1) Od tygodnia cieszę się moją nową i funkcjonalną kuchnią. Sprawnie wykonała ją... Monika Paweł i Irenka - opinia (1) Pani Hania doskonale poradziła sobie z aranżacją wnętrza w starej kamienicy,... Paweł i Irenka Joanna - opinia (1) Współpraca godna polecenia. Bezproblemowi, konkretni i solidni. Pozdrawiam... Joanna Jarosław Gilewicz - opinia (1) Novahouse jest dla ludzi, którzy potrzebują profesjonalnej ekipy, która... Jarosław Gilewicz Ula, Lidka i Marcin - opinia (2) Oba projekty super, zdecydowanie polecamy! Ula, Lidka i Marcin Michał - opinia (1) Bardzo dobry kontakt z projektantką, przystępne ceny, szybki czas realizacji.... Michał Danuta i Tadeusz - opinia (1) O firmie ZoomProjekt dowidzieliśmy się od syna ,który wychwalał współpracę z... Danuta i Tadeusz Joanna - opinia (1) Spotkanie pierwsze otworzyło mi oczy na to co mogę zrobić ze swoim... Joanna Anna - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Do pracowni trafiłam z polecenia - przez znajomych,... Anna Marcin - opinia (1) Pierwsze spotkanie aranżacyjne w showroom zrobiło na nas wrażenie, zdobyliśmy... Marcin Tomasz - opinia (1) Bardzo dobrze przygotowana oferta, szybki montaż, indywidualne podejście,... Tomasz