Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Naprawdę czułam się zaopiekowana, a... Kasia Radek - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Zacząłem współpracę z ZoomProjekt od projektu wnętrza,... Radek Zyta - opinia (1) Kapitalny remont kawalerki. Bardzo dobry kontakt. Rzetelne informowanie o... Zyta
Zyta - opinia (1) Kapitalny remont kawalerki. Bardzo dobry kontakt. Rzetelne informowanie o... Zyta Arek - opinia (1) Profesjonalnie, przystępna cena, w obiecanym terminie, fajne pomysły. W... Arek Magdalena Wójcik - opinia (1) Bardzo polecam Pracownię Architecto. Współpraca z Panią Joanną Manturewicz... Magdalena Wójcik Anna - opinia (1) Współpraca, którą nawet po kilku miesiącach miło wspominam. IRS projektował i... Anna Wojt - opinia (1) Polecam usługi pracowni Architecto. Pani Joanna miała u nas mnostwo pracy... Wojt Marlena - opinia (1) Korzystałam już kilka razy z usług Pani Joanny a wiec w pełni zadowolony... Marlena Łukasz - opinia (1) Juz drugi raz korzystalem z usług JMJ interiors. Po raz pierwszy na paczatku... Łukasz Marek - opinia (1) Polecam Panie z Architecto, doświadczenie, zaangażowanie widać na każdym... Marek Grzegorz Ś. - opinia (1) Chciałem bardzo podziękować Joannie z Architecto za zaprojektowanie otwartej... Grzegorz Ś. Artur i Kasia - opinia (1) Pełna profeska i z całą pewnością polecamy współpracę z IRS zarówno w... Artur i Kasia Asia - opinia (1) Wspaniała Pani Joanna z firmy Architecto zaprojektowała nam sypialnie marzeń!... Asia Maria - opinia (1) Ania jest bardzo profesjonalna, wysłuchuje klienta i stara się znaleźć... Maria Agnieszka Jankowska - opinia (1) Mieliśmy okazję współpracować z Panią Pauliną przy projekcie naszego... Agnieszka Jankowska Anna - opinia (1) Aranżację mojego prawie 100 m. mieszkania powierzylam Pani Ani. Znajoma mi... Anna Paulina - opinia (1) Współpracę z firmą Pana Marcina oceniam na 6 +. Pełen profesjonalizm,... Paulina Adam - opinia (1) Godne zaufania! Kwalifikacja specjalistów inżynierska i budowlana na wysokim... Adam Adam - opinia (1) Godne zaufania! Kwalifikacja specjalistów inżynierska i budowlana na wysokim... Adam