Adam - opinia (1) Godne zaufania! Kwalifikacja specjalistów inżynierska i budowlana na wysokim... Adam Izabela - opinia (1) Współpraca z pracownią Architecto przebiegła bezproblemowo. W szczególności... Izabela Adam - opinia (1) Wysokie kompetencje i bezproblemowa współpraca. Jestem bardzo zadowolony z... Adam
Róża - opinia (1) Piekny design, wyszukany i ze smakiem Róża tomasz - opinia (1) pani Ania mimo młodego wieku zaskoczyła mnie mnie swoim profesjonalizmem.... tomasz Magda M. - opinia (1) Panie Emilia i Jola to prawdziwe profesjonalistki. Aranżacja domu została w... Magda M. Jola i Michał - opinia (1) Do Zapp trafiliśmy z polecenia. Jesteśmy bardzo zadowoleni z przebiegu... Jola i Michał Andrzej - opinia (1) Od pierwszej rozmowy telefonicznej wiedziałem, że mam do czynienia z... Andrzej Kasia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z firmą Allora Design. Pani Ania to... Kasia Jolanta Solochewitz - opinia (1) Dzień dobry, jestem bardzo zadowolona z usług firmy Zapp. Kompetentny... Jolanta Solochewitz Martyna Lewandowska - opinia (1) Jesteśmy z mężem mega zadowoleni! :) Remont generalny mieszkania poszedł... Martyna Lewandowska Michał Gryz - opinia (1) Bardzo polecam ekipy Arka Investment. Firma Jest solidnym .Brygadzista zna... Michał Gryz Zenon - opinia (1) Doskonały kontakt, nadzor i projekt. Gdy dobry projektant zaproponuje... Zenon Kasia - opinia (1) Trafiłam do ZAPP z polecenia. Nie zawiodłam się. Ekipa Pana Karola świetnie... Kasia Kasia - opinia (1) Po kilkumiesięcznym poszukiwaniu ekipy do remontu mojego mieszkania, polecono... Kasia Iwona - opinia (1) Serdecznie polecamy firmę Zoomprojekt w 100% ! Dzięki Panu Marcinowi i jego... Iwona Jagoda - opinia (1) Polecam warto skorzystać z usługi profesjonalisty po zakupie nowego... Jagoda Aneta - opinia (1) Bardzo profesjonalne i kreatywne podejście do klienta i jego potrzeb. Pani... Aneta Karolina - opinia (1) Mija rok od rozpoczęcia współpracy z Panią Sylwią, która okazała się osobą... Karolina Ania - opinia (1) IRS od lat zajmuje się wynajmem krótkoterminowym i dzięki temu ma duże... Ania