Iza Sopot - ocena (1) Mam od nich w domu żyrandol z prawdziwego szkła Murano. Za każdym razem gdy... Iza Sopot Bożena - ocena (1) Perfekcjoniści. To czego szukałam. Bożena Katarzyna - ocena (1) Wybór Pani Izy to efekt moich poszukiwań architekta wnętrz w internecie.... Katarzyna
Lena - ocena (1) Gorąco polecamy wykończenia mieszkań realizowane przez ZAPP Aranżacje.... Lena Monika - ocena (1) Współpraca z panią Karoliną przebiegła w przyjaznej atmosferze, wszystko... Monika Mateusz - ocena (1) Super współpraca, wszystko było na czas. Kontakt wyśmienity i zawsze... Mateusz Jola Maciejewska - ocena (1) Współpracuję z p. Agnieszką od 8 lat. Zaprojektowała dla nas dom i 3... Jola Maciejewska Tomek - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy. Świetnia nam zaprojektowała... Tomek Dominika - ocena (1) Nie zawiodłam się na opiniach firmy Qbik Design. Od dwóch tygodni mam nowe... Dominika Kasia K. - ocena (1) Biuro projektowe Allora znalazłam przypadkiem, byłam z mężem na spacerze i... Kasia K. Barbara - ocena (1) Śmiało mogę polecić tę firmę każdemu, kto chce mieć wykończone mieszkania na... Barbara Pawel - ocena (1) Emilia zaprojektowała nam przyszły dom. Pełen profesjonalizm, super podejście... Pawel Piotr - ocena (1) Solidna ekipa. Projekt mieszkania sztos. Wszystko poukladane tak jak zona... Piotr Mateusz - ocena (1) Firma Qbik Design wykonała dla mnie szafkę pod sprzęt RTV. Mebel świetnie... Mateusz Wojtek - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Dziękuję Wojtek Martyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona ze swojej nowej kuchni, z której korzystam od... Martyna KatarzynaNawrocka - ocena (1) Skorzystałam z usługi wykończenia pod klucz w firmie NovaHouse, ponieważ... KatarzynaNawrocka Mirka - ocena (1) Polecam współpracę https://zapparanzacje.pl/. Nie przypuszczałam, że... Mirka Aliaksandr Harelikau - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z pracy firmy ZoomProjekt. Pan Marсin był bardzo... Aliaksandr Harelikau Janusz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z firmą ZoomProjekt.Na każdym etapie... Janusz