Chciałbym z Tobą założyć interes, który byłby więcej niż tylko pracą dla pracy!
Poszukuje tak ja ja sam, osób które nie pracują, ale mają trochę ikry w sobie, jakieś pomysły, czy potrzebę pewnej wolności od pracy w korporacjach w których człowiek to tylko maszyna albo trybik w niej. Wychodzę z założenia, że lepszy najgorszy interes, ale swój, aniżeli praca u kogoś. Ja sam dla nikogo nie przepracowałem około 25 lat. Zawsze starałem się coś robić na własny rachunek. Pracujesz na swój dobrobyt i bogactwo, a nie że pracujesz, aby inni się na tobie bogacili. Chodzi mi o osoby o czystych sercach, jestem zainspirowany wiadomościami o pewnej fundacji zrzeszająca przedsiębiorców o czystych intencjach. Chciałbym zacząć od jakiegoś e-biznesu, ale nie koniecznie....może są tu jacyś ludzie, którzy czują tak jak ja. Miło by było razem coś S.T.W.O.R.Z.Y.Ć.! Taka praca inspiruje i rozwija twórczo. Rano idziesz do takiej pracy z ochotą, bo wiesz ze pracujesz dla swojego dobrobytu.
Pozdrawiam wszystkich, którzy to przeczytają....zawsze pamiętajmy, że wszystko tak naprawdę zależy od nas...czyli od naszych wyborów....bo nikt z nas nie zaprzeczy, że posiadamy wolna wolę...nawet w stanie tak uwarunkowanym, z tak wieloma ograniczeniami i bzdurnymi przepisami...które tak bardzo psują wizerunek tego pięknego świata!!!
- moje namiary;
e-mail......anakonda-33@wp.pl
GG.............31742686
Skype..... freeman-331
kom........ 669-538-499
Pozdrawiam wszystkich, którzy to przeczytają....zawsze pamiętajmy, że wszystko tak naprawdę zależy od nas...czyli od naszych wyborów....bo nikt z nas nie zaprzeczy, że posiadamy wolna wolę...nawet w stanie tak uwarunkowanym, z tak wieloma ograniczeniami i bzdurnymi przepisami...które tak bardzo psują wizerunek tego pięknego świata!!!
- moje namiary;
e-mail......anakonda-33@wp.pl
GG.............31742686
Skype..... freeman-331
kom........ 669-538-499