Chciałbym z Tobą założyć interes, który byłby więcej niż tylko pracą dla pracy!

Temat dostępny też na forum: Poznajmy się
Poszukuje tak ja ja sam, osób które nie pracują, ale mają trochę ikry w sobie, jakieś pomysły, czy potrzebę pewnej wolności od pracy w korporacjach w których człowiek to tylko maszyna albo trybik w niej. Wychodzę z założenia, że lepszy najgorszy interes, ale swój, aniżeli praca u kogoś. Ja sam dla nikogo nie przepracowałem około 25 lat. Zawsze starałem się coś robić na własny rachunek. Pracujesz na swój dobrobyt i bogactwo, a nie że pracujesz, aby inni się na tobie bogacili. Chodzi mi o osoby o czystych sercach, jestem zainspirowany wiadomościami o pewnej fundacji zrzeszająca przedsiębiorców o czystych intencjach. Chciałbym zacząć od jakiegoś e-biznesu, ale nie koniecznie....może są tu jacyś ludzie, którzy czują tak jak ja. Miło by było razem coś S.T.W.O.R.Z.Y.Ć.! Taka praca inspiruje i rozwija twórczo. Rano idziesz do takiej pracy z ochotą, bo wiesz ze pracujesz dla swojego dobrobytu.
Pozdrawiam wszystkich, którzy to przeczytają....zawsze pamiętajmy, że wszystko tak naprawdę zależy od nas...czyli od naszych wyborów....bo nikt z nas nie zaprzeczy, że posiadamy wolna wolę...nawet w stanie tak uwarunkowanym, z tak wieloma ograniczeniami i bzdurnymi przepisami...które tak bardzo psują wizerunek tego pięknego świata!!!
- moje namiary;
e-mail......anakonda-33@wp.pl
GG.............31742686
Skype..... freeman-331
kom........ 669-538-499
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chciałbym z Tobą założyć interes, który byłby więcej niż tylko pracą dla pracy!

To dziwne ,ale ja myślę tak samo! własnie straciłam pracę i chcę stworzyć coś swojego .Dzisiaj mam jakiś dziwny dół ,stąd tu jestem.Jeżeli masz ochotę to napisz do mnie .Razem zawsze rażniej

pozdrawiam
mara.styl@gmail.com

Re: Chciałbym z Tobą założyć interes, który byłby więcej niż tylko pracą dla pracy!

Od Twojej wiadomości na forum minęło trochę czasu. Ciekawe czy udało Ci się coś S.T.W.O.R.Z.Y.Ć.?

Jeśli zadajesz takie pytanie, to samemu zastanawiasz się czy warto robić coś swojego.

Myślę, że warto, na początku robisz swoją robótkę po godzinach pracy. A to dlatego, że przez pierwsze 2-3 lata twój pomysł zarobi tylko grosze.

Co do autora wątku, to mineło 3 lata, nie sądzę, by przez ten czas monitorował swoje wypowiedzi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?

PruszczPark (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w lokalizacji, która w ostatnich latach wyrosła na jedno z najważniejszych...