Chejron

Zakłady pogrzebowe Nagrobki

Gdynia, Witomińska 39

Serdeczne podziękowania (1) Serdecznie chciałam podziękować firmie Chejron za zorganizowanie pogrzebu... Karolina P. Świetna organizacja (1) Firma Chejron wykazała się bardzo dużym profesjonalizmem podczas organizacji... Kasia Wielki szacónek (2) Macie Państwo naprawdę ciężką racę, na co dzień spotykacie się z ludzkimi... Andrzej Niesiołowski
Profesjonalizm (4) Niezwykle sprawna i fachowa obsługa, również panowie wyprowadzający, którzy... Ryszard Dziękuję (1) Dziękuję serdecznie w imieniu własnym, oraz całej rodziny za pomoc w... Tomasz Babiński podziękowania (2) W imieniu całej rodziny serdeczne podziękowania za pomoc w realizacji... Agnieszka Wierzbicka Gorące podziękowania (2) W imieniu całej rodziny, serdeczne podziękowania za pomoc oraz obecność z... rodzina Matuszewskich Poleca (2) Dziękujemy za wzorowe przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej naszego Taty.Na... Marcin Kowalewski Piotr - opinia (1) Chciałbym podzielić się opinią,( nie tylko moją, ale także osób... Piotr Polecam (1) Odprowadzenie mojego Taty w jego, jak napisano w prasie, Ostatni Niebianski... M.W Godni polecenia (1) Właściciele firmy i pracownicy są naprawdę pomocni w tych trudnych dla... Michał rewelacyjne pogrzeby (1) Zapraszam państa do skorzystania z usług firmy pogrzebowej chejron wszystko... ewelina piękny pogrzeb (1) firma zorganizowała pogrzeb mojej mamy,cała rodzina była pod wielkim... Beata