Chełm- Jabłońskiego

Temat dostępny też na forum: Chełm
chcę kupić mieszkanie na tej ulicy, powiedzcie jak się tam mieszka ? jakie są czynsze, opłaty za ogrzewanie itp... czy nie zbankrutuję na rachunkach ? :) jak ze szkołą dla dzieci ? i w ogóle jakie macie opinie ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chełm- Jabłońskiego

w nowej czy starej części?

na końcu ulicy :) nie wiem, czy to nowa czy stara część :(

Czyli bloki "gorskiego " ? Ja mieszkam w sasiedztwie... Ogolnie spoldzielnia ok. Czynsze tez spoko w porownaniu np. Do moreny.... Co do ogrzewania to roznie to bywa -mieszkam tu od 2009 i zawsze mialam zwrot....jedynie w tym roku jest doplata...mieszka sie dobrze. Wszedzie sa plusy i minusy...

ja polecam, sp 47 super, okolica spokojna dobrze skomunikowana

o, dziękuję za pozytywne opinie :) tego mi trzeba :) wahałam się, ale z tego co zdążyłam się zorientować, to chyba nie najgorsza dzielnica :)

zawsze znajdziesz przeciwników i tych którzy musza pomarudzic,ja tu mieszkam od 5 lat troszke dalej na koło pasazu,szkoła blisko ,przychodnia,sklepy ,tramwaje i spokojniej niz tam gdzie mieszkalam-żabianka
jestem zadowolona i mam nadzieje ze ty tez bedziesz

Inne tematy z forum

Przegląd mieszkania (4 odpowiedzi)

Czy to prawda, że trzeba co kilka lat wykonywać przeglądy domów i mieszkań, aby w razie jakiejś...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (42 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...