zmiana miejsca (1) Miło mi poinformować,że lokal chicken znowu jest otwarty- nowa siedziba-... anna Genialne (1) Chickena polecił mi znajomy- niestety mieszkam w centrum a tamtego obszaru... karol najlepsze chickenburgery w Gdyni (1) Polecam chickenburgery, jadłem już w wielu miejscach ale te są zdecydowanie... Tomek
smaczne (1) chodzę tam często jest naprawdę smacznie i dużo zawsze świeże wolę trochę... kazek REWELACJA (1) gdy nie chce mi się robić obiadu zamawiam od Państwa kurczaki. Są... Mariusz rewelacja (1) jedzenie roodem z kfc ale po zjedzeniu ich kurczaka kfc zaczeło mi... piotr Zdecydowanie pozytywna (1) Miejsce zdecydowanie warte polecenia. Pierwszy raz jadlem skrzydelka robione... Jozek REWELA!!! (1) jak dla mnie rewelacja, jedzonko swieze, pyszne... kij w szprychy tym ktorzy... Młody beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!! (3) Pojechałam tam z mężem coś nowo otwartego myślałam że będzie super a tu... megi pychota (1) polecam wszystkim, jedzenie w CHIKEN, bardzo dobre produkty, miła obsługa a... ania pycha kurczak (1) Byłam tam w lokalu jestem bardzo zadowolona osbiście kurczaki średnio lubię... krystka mniam mniam (1) Polecam, super jedzona ekstra duze porcje mozna sie naprawde najesć. Szybki... KMS