To koszmar, nie bar (1) Weszłam tam dziś z córką, byłyśmy głodne. Pierwsza rażąca rzecz - w środku... Magda Kiedys było tam nieźle (1) ale ten dobry kebab to już nie to samo. Obsługa nie ogarnia, chłopakowi... Ania Pyszne (1) Pyszne od 100 lat. Weszłam po numer na kompa aby zamówić na wyjazd a tu... ola
Po ostatniej "przygodzie" nie wiem czy zjem jeszcze kiedkolwiek kebaba... (1) Jestem niestety zmuszony wystawić negatywną opinię. 2 dni temu dostałem wyrób... Piotr Odradzam (1) Było to o 16, wielka kolejka zmęczonych roboli do paśnika, kobieta robiąc... UWXZ Nie polecam! (1) Pierwszy raz postanowiłam zjeść kebaba właśnie w tym fast foodzie . Kebab... Małgorzata Ile kebaba w kebabie? (1) Pierwszy raz postanowiłam kupić sobie w tym miejscu kebab i... raczej... klientka ja tam nie narzekam (1) Zawsze tam jadłam i nic sie nie zmieiło. Cały czas pycha. Oczywiscie nie... beta No cóż, zdarza się (1) że nawet starego lklienta się oszuka. Córka się zdziwiła jak zobaczyła, buła... Była kilentka OCHYDA (1) Witam. Pierwszy raz byłam z koleżanką w tym barze. Niestety go nie polecam.... Michalina zarcie (1) Chcialbym wszystkich polecic ten lokal maja dobra pizze i smaczne dania... cycek Pyszne jak zawsze (1) W chilli jem juz dobre kilka lat. Jak zawsze pyszne. Polecam Kaya Smakowało (1) Pyszne. Nic sie nie zmienil,o mieso ten sam smak , a sosiki oj ostreeeeeeeee.... Marzena OBNIŻONY POZIOM:( (1) Zawsze gdy byłem we Wrzeszczu musiałem zajść na tego pysznego... kaniasty smakosz - opinia (1) pyszne mięsko, dobrze doprawione, surówki świeże ale może zbyt mały wybór,... smakosz