Natalia - opinia (1) Kaczka tłusta, miała być chrupka, nie była... makaron „z warzywami” dwa razy... Natalia Zdecydowanie polecamy (1) Jedzenie jest przepyszne a kelnerki bardzo miłe. Chodzimy tam co jakiś czas i... Ewa Tragedia (1) Jedzenie zamówione około godziny 10 na godzinę 13.15, o godzinie 13.40... -
Kulą w płot. (1) Niestety. Porcje raczej na mały brzuszek, średnio smaczne, jednak fakt, że... Koralka Pycha (1) Pyszne jedzenie. Kurczak w sosie słodko-kwasnym i kurczak na gorącym półmisku... Dorota Serdecznie Polecam !!! (1) Naprawdę pyszne jedzenie. Kurczak z orzeszkami ziemnymi na ostro, świetne... Natalia Lewandowska Niestety - nie wrócę (1) Jedne z najgorszych sajgonek jakie jedliśmy. Bakłażan, który był pod... Katarzyna Czas dostwy 3h...!!! ?? (1) Czas dostawy to jest skandal! Przy pierwszym zamówieniu wyniósł 2,5h, a przy... Magdalena Zakochałem sie w jedzeniu jak i w obsłudze. (1) Zamówiłem 16:08 , dostalem bardzo szybko, jedzenie zostalo dostarczone przez... Kacper slabo (1) Bardzo slabo jakosciowo niczym jedzenie z paczki nie polecam jonkafelka Najlepsza chińska w Gdańsku (1) Bardzo dobra jakość potraw. Co jakiś czas zmienia się menu i kucharze, ale... Klimek Tak, jak powinno być :) (1) Jedzenie pyszne i świeże, można obserwować kucharza z bliska i zgapiać... Gogol Masakra!!! (1) W zamówieniu zaznaczone że jest to zamówienie do pracy, mimo tego sztućców... Mała Wszystko dobrze ale obsługa... (1) Jedzenie bardzo dobre, ceny przestępne, wystrój raczej skromny. Obsługa w... Piotr Najlepsza chińska resturaja (1) Bardzo pyszne jedzenie zawsze ta sama jakość. Obsługa miła z cudownym... Aga Znakomita kuchnia (2) Swieze i znakomicie doprawione dania kuchni chinskiej przygotowane na... grek Rewelacyjna kuchnia (1) Naprawdę dobra chińska kuchnia. Napewno tu wrócimy. Polecam wszystkim! Andrzej Spodziewałam się czegoś więcej choć nie było źle (1) Jak widzę bardzo gęsto zapisaną kartę to nie mam przekonania co świeżości... Irena Ewa - opinia (1) Jedzenie jako takie..Ale z takim kierowca niestety Panstwo daleko nie... Ewa REWELACJA (1) Super!!!Jedzenie przepyszne przyrządzone na świeżo na oczach gości,bardzo... Iza