Chiptuning AD 2017 - Trójmiasto

Tak więc w trójmieście mamy można to powiedzieć małe eldorado w temacie chiptuningu jest oddział V-techu, CompSportu - do którego centrala na oficjalnej stronie www się nie przyznaje, Tune-up , Mrmotosport i parę jeszcze, większość opinii jest sprzed kilku lat , z ogólnego rozeznania wynika że ceny za chiptuning spadły do ok 800zł .... i tu moje pytanie czy któryś z warsztatów wyróżnia się in plus ? Wiem że mało kto korzystał z usług kilku, aby mieć porównanie , ale może jest parę osób które robiło bliższe rozeznanie face to face i jest zadowolonych ze swojego wyboru.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

W tune-up był jakiś podział i jeden z założycieli założył swoją firmę - poszukaj w necie i do niego śmiało można jechać. Można jeszcze polecić Strefe-Tuningu w Gdyni chyba na morskiej (koło bodegi)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jest jeszcze pytanie czy w oczekiwaniu na zadość uczynienie za sprzedaż przez pewien koncern auta nie spełniającego norm homologacyjnych i jakiś śmiesznych prób wymigania się przez ten koncern od odpowiedzialności poprzez wgrywanie pseudo poprawek - zmieniać w nim oprogramowanie na własną rękę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam v tech. Znam parę twarzy co tam modzili swoje autka i nienarzekaja ja tez tam zajade gdy ukoncze swój projekt z udziałem ca 18 det :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

redłowo czy kosakowo ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kosakowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mogę polecić firmę chiptuning-trojmiasto.pl z Rumi. Robiłem u nich Insignie, której nie potrafiła zrobić konkurencja również z Rumi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wypożyczalnia samochodów (11 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (32 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?