Barbara - opinia (1) Pani doktor jest rzeczowa i konkretna, omawia wszelkie powikłania, ale też ma... Barbara Joanna - opinia (1) Bardzo polecam Panią Doktor, to profesjonalny lekarz i ciepły, wspaniały... Joanna Karolina - opinia (1) Polecam z całego serducha Panią Doktor. Po wypadku miałam rozciętą powiekę i... Karolina
Korekta powiek (1) Jestem mega zadowolona z zabiegu korekty powiek górnych u dr Dobaszewskiej !... Angela korekta powiek górnych (1) Zabieg wykonany profesjonalnie w bardzo miłej i przyjemnej atmosferze... Janina Usunięcie implantów piersi. (1) Pani doktor jest wspaniałym fachowcem i człowiekiem.Pomogła mi bardzo.Zabieg... Danuta Implanty piersi (1) Polecam Panią dr Darię z czystym sumieniem. Rozumiała mnie jako kobietę.... Monika S. Korekcja powiek (1) Jestem bardzo zadowolony z zabiegu korekcji powiek i wycinania znamion. Nie... Krzysztof very good (1) Breast augmentation. I am very satisfied with the result and the service masha Korekcja powiek górnych (1) 24 lutego tego roku robiłam sobie korekcję powiek górnych u dr.... Jolanta dr Daria Dobaczewska - bardzo kompetentna i serdeczna osoba (1) Witam. Pani doktor Daria Dobaczewska to wspaniała kobieta! Moja mama była... Jadwiga korekcja uszu (1) Czysto, pachnąco i sterylnie. Więcej chyba nie potrzeba. Widać, że ktoś... Justyna Kompleksy minely (1) Miałem zabieg korekty odstających uszu w lipcu tego roku. Wszystko przebiegło... Daniel T. - opinia (1) Poddałem się zabiegowi korekty uszu z którego rezultatów jestem bardzo... T. Rewelacja (1) Do Doktor Darii trafiłam po zabiegu wykonanym w innej klinice z kiepskim... Weronika