Chirurgia

Miałam operowaną tarczycę(całkowite usunięcie )w tym szpitalu, jestem bardzo zadowolona z podejścia do pacjenta zarówno przed operacją, w trakcie jak i po niej. Teraz czeka mnie operacja stawu kolanowego i mimo że mogłam mieć wykonaną ją we wcześniejszym terminie w innym szpitalu, zdecydowałam się czekać na wolny termin właśnie w 7 SMW. Cenię sobie bardzo ten szpital i cały personel! Wspaniali ludzie na każdym kroku!:) Pozdrawiam ich serdecznie! Oby tak dalej!:) Jestem "za" podwyżkami płac dla takich ludzi!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chirurgia

Ja również polecam oddział chirurgii, dane było mi tam leżeć, ponieważ miałam usuwany guzek z piersi. Szpital ogólnie nie zachęca wyglądem, ale pracownicy na oddziale są fantastyczni. Ja bardzo miło wspominam pobyt na oddziale. Pielęgniarki bardzo miłe i uśmiechnięte, lekarze bardzo sympatyczni i mający czas dla pacjenta. Najmilej byłam zaskoczona blokiem operacyjnym, wspaniali, mili i z nieziemskim poczuciem humoru ludzie :) nic tylko iść tam pod nóż :) mnie operował dr Jan Sapieżko, któremu z całego serca dziękuję za poświęcony czas i profesjonalizm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0