Polecamy (1) Wraz z mężem polecamy w 100 %. Fontanna czekolady i fontanna alkoholowa... Monika Alicja - opinia (1) Zamawiając fontanny na imprezę biznesową obawiałam się, że będzie to zrobione... Alicja Polecamy (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług choco cream! Wszystko wygląda dosłownie... Dominik
Polecam (1) Z usług firmy Choco Cream skorzystałam wynajmując małą fontannę na nasze... Anna Zdecydowanie polecam :) (1) Serdecznie polecam skorzystanie z usług Choco Cream. Mieliśmy dużą fontannę... Asia Palma owocowa na weselu (1) Palma owocowa była wyjątkowo efektywną dekoracją stołu weselnego. Goście byli... MB Rozkoszna Atrakcja (1) Fontanna alkoholowa na weselu córki była super uzupełniniem - dodatkowym... Ewa Smaczna Rewelacja (1) Fontanna napewno uświetni każdą impreze , my zdecydowaliśmysię ją wynająć na... Ola i Kamil Kuba - opinia (1) Doskonała czekolada i świeże owoce typy truskawki , banany , kiwi itd . Dobre... Kuba mniammmmmmmmmmm (1) Pełna klasa profesjonalizmu, polecam bardzo serdecznie. Czekolada... Sobala Agata Paulina Jaworska - opinia (1) Fontanny świetnie sprawdziły się na evencie firmowym! Polecamy wszystkim... Paulina Jaworska Wspaniała zabawa i atrakcja (1) Jestem zachwycona jakością usług Choco cream, na weselu miałam 170 osób -... Aga E&A - opinia (1) Rewelacja!!! Mieliśmy zaszczyt współpracować z Panią Małgorzatą, której... E&A Świetna atrakcja (1) Na weselu mieliśmy 120 osób, w tym 14 dzieci. Fontanna była głównie z myślą o... Megi fontanna czekoladowa (1) Gorąco polecam wszystkim firmę CHOCO CREAM. Obsługa bardzo miła, wszystko... Izabela Majewska Profersjonalnie (1) Nasi goście weselni tak jak i my byliśmy bardzo zadowoleni z fontan... T.Soja honia - opinia (1) Gorąco polecam czekoladową fontanne.Z uslugi choco cream skorzystalam na... honia Super! (1) Zamowilismy dwie fontanny na nasze wesele, jestesmy absolutnie zachwyceni!... Ania i Piotr Super atrakcja (2) 8.01.2011 skorzystaliśmy z usług tej firmy, wynajmując fontanny na nasze... Magda MEGA WYPAS!! (1) Mialem zaszczyt uczestniczyc w imprezie na ktorej byly czekoladowe fontanny z... Alexander Malutki