Wesele (1) Brak mi słów by opisać profesjonalizm i zaangażowanie Pani Małgosi w całe... Esti W Fontanna czekoladowa od Choco Cream (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream z okazji organizowanego balu... Elżbieta Fontanna czekoladowa i palma owocowa (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream i to była najlepsza decyzja jaką... Ewelina i Tomasz
Palma owocowa, tort babeczkowy i fontanna czekoladowa (1) Skorzystaliśmy z usług firmy choco cream na naszym weselu. Zamówiliśmy tort... Małgorzata Sympatycznie, profesjonalnie, bez odrobiny problemów (1) Współpracowałam z firmą Choco Cream w ramach cateringu, który przygotowywałam... Marzena Wesele naszych marzeń! (1) Choco Cream to była najlepsza decyzja jaką moglismy podjąć szukając atrakcji... Monika i Bartosz Uszczęśliwiliście wielu gości (1) Zamówiliśmy fontannę na poprawiny. Na wstępie chciałem wyrazić moje uznanie... Adam Borowski Polecam bardzo! (1) Zamawialiśmy małą fontannę na wesele we wrześniu. Obsługa miła i... Justyna Rewelacja!!!! :-) (1) Skorzystaliśmy z usług firmy Choco Cream na naszym weselu, jednym słowem... Marta W Polecam (1) miałem wesele na 100 osób i małą fontannę i szczerze powiem że mi to... Mariusz Choco Cream- to lubię! (1) Mieliśmy okazję skorzystać z usług Choco Cream podczas imprezy szkolnej.... andrzejjot Profesjonalnie i z klasą (1) Nasze weselne uświetniła fontanna czekoladowa. Było wspaniały pomysł, który... Kasia Piotrowska Super! słodki doatek do każdej imprezy (1) w 100% polecam fontanny czekoladowe i drinki serwowane przez firmę Choco... Dominika Fontanna czekoladowa (1) Świetny dodatek do weselnego menu. Atrakcja nie tylko dla dzieci! :)... Młoda Para bardzo zadowoleni nowożeńcy (1) SUPER dodatek do weselnego klimatu smakowego. Dzieci i nie tylko... miras profesionalna firma (1) Mieliśmy z zona zamówione u firmy choco , weeding ice bar.,Był to bardzo... michał Polecam (1) Zamówiłam fontannę jako dodatek do organizowanego cateringu. Współpraca... Ola Choco Cream-ogromny pozytyw (1) W dn.24.06.14 firma obsługiwała bal gimnazjalny w Redzie i spisała sie na... Kornelia Na 5 z plusem :) (1) Z całą odpowiedzialnością polecam usługi firmy Choco Cream :) Obsługa na... Karolina obsługa konferencji (1) W dniach 5-6.06 w Warszawie, firma Choco Cream w zakresie serwowania sorbetów... kontrahent WP.PL