Gorąco polecam! (1) Bardzo sympatyczna Pani. Super obsługa. Ceny rozsądne. Piesek zawsze wygląda... Asia Bo jeżeli praca sprawia Ci przyjemność to traktujesz to jak przyjemność! Polecam! (1) P. Iwona bardzo dobrze zna się na pieskach, potrafi zadowolić każdego... Monka Snoopy (1) Moj czworonog wygladal jak nowka.. Musze sie przy okazji znowu tam wybrac..... Mariusz Cholodowski
Pierwsza wizyta (1) Bezstresowo, duze wyczucie i efekt koncowy - wystawowy, polecam :-))) Wes Polecam :-) (1) Swietna obsluga i sympatyczna atmosfera. Polecam Gabriela strzyżenie psa (1) super obsługa, fachowa Sylwia Polecamy (1) To nie nasza pierwsza wizyta w tym salonie i na pewno nie ostatnia. ;) goraco... Ewelina POLECAM! (1) Ja jestem bardzo zadowolona z usług Pani "psiego fryzjera" i polecam wszystkim! Iza Nigdy więcej (1) Niestety moim zdaniem pani fryzjerka jest osoba bardzo niekompetentną, jak... Aga Polecam (1) Wszystkim włascicielom psów polecam "Chojraka". Trafiłam tam przypadkowo, po... Ania Najlepszy salon dla psów!!! (1) Rewelacyjna Pani,która zawsze doradzi fryzurke dla pieska,bardzo dba o... Kasia z Niuśką Chojrak (1) W tym psim fryzjerze są najlepsze usługi. Jestem bardzo zadowolana z jakości. Marta Czaja Jak najbardziej polecam !!! (1) W piątek byłam pierwyszy raz z moim pieskiem, efekt znakomity, cena bardzo... Bizis Rewelacyjny salon :) (1) Idealne podejście do klientów oraz do czworonogów:) odrazu widać, że panie... Kiara ;) Miejsce godne polecenia (1) Sympatyczna, profesjonalna obsługa z dobrze wyposażonym salonem - miejsce... Wiesocki :) (1) Mój Afganek bardzo dziękuje za profesjonalną obsługę. To była nasza... Ewa Polecam (1) Profesjonalnie, sympatycznie, niedrogo.Rewelacyjne podejście do zwierząt.... Ana Rewelacja!!! (1) Super profesjonalizm, fachowe doradztwo. Miła obsługa, śliczny salonik,... Sylwia Siedlar Polecam!!! (1) Profesjonalne podejście do zwierząt. Obsługa przesympatyczna i potrafiąca... Kotylda rewelacja! (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa, rewelacyjne podejscie do psa i... yorkczyca :-)