Re: Chore baby
ech..... nie ma co....! Nie ma co prowadzić dalej wywodow na ten temat. Nasza tajemnicza dziewczyna wylewa tu swoją żółć,bo nie ma widocznie gdzie! Jest samotna,nieszcześliwa,nie ma przyjaciół,prawdopodobnie po miłosnych przejściach, nie ma się na kim wyładować! Ja generalnie niewiele się udzielam,ale muszę powiedzieć,że zaglądam tu codziennie i z przyjemnością! I nie ważne jest dla mnie to czy przeczytam coś ważnego dla mnie,coś co może mi się przydać,czy poczytam o wyborze majtek,które generalnbie mój Pan będzie miał gdzieś,choćbym ich nawet nie miała,czy o sposobie w jaki by można "zdemontować " po weselu silikonowe"dynksy"podtrzymujące piersi (ktorych notabene też użyje).Jak będę po weslu,w noc poślubną robić streaptease,to mogę rzucić tymi wkładkami o ścianę ,a mój luby posika się ze śmiechu(to wiem)HEHEHE...! Ale to nie jest powód do tego ,żeby krytykować dziewczyny dla ktorych jest to istotna sprawa! Ja mam 28 lat,10-cio letni staz z moim przyszłym mężem i od 9-ciu miesięcy mieszkamy razem! I co by mogło mnie tu zainteresować,ślub dla mnie to może powinna być tylko formalność. !ALE CHCĘ ,ŻEBY WSZYSTKO BYŁO ZAPIĘTE NA OSTATNI GUZIK,CHCĘ PIĘKNIE WYGLĄDAĆ,WIEDZIEĆ CO MOŻE MNIE ZASKOCZYĆ,GDZIE MOGĘ COŚ DOKUPIĆ,NA CO POWINNAM UWAŻAĆ OD DZIEWCZYN JUŻ ZAMĘŻNYCH ITP.! Chcę aby zaparło dech w piersiach wszystkich gości,w czym pomocne mi są rady dziewczyn tu nawijających ;) I JAKICH TEMATOW BYŚCIE DZIEWCZYNY NIE PORUSZAŁY,TO NIC,NIGDY na pewno NIE SKRYTYKUJĘ,A JEŚLI BĘDĘ W STANIE POMOC ,TO POMOGĘ! POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE ŻONY! ;))) aaaa....... zapomniała bym .... I GORĄCE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA dla ANONIMA !
0
0