Chore baby

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jak sie was wszystkie czyta to sie mdlo robi , zaraz mi powiecie , zebym nie czytala , ale to nie to , bede czytac , bo takiej rozrywki nie da mi nawet najlepszy program rozrywkowy. Jestescie chore z tymi waszymi przygotowaniami do slubu , zajmujecie sie takimi pierdolami , ze musicie byc chore , zeby takimi bzdetami sie zajmowac. Najlepszy motyw to to , ze doszlo juz do tematu majtek do slubu , ktore sa lepsze (ha, ha) Witch , sabra , salema , czerwcowa , alice springs , pumo ri, i inne wszedzie wtykaja swojego nochala. Dziwie sie , ze jeszcze wasi faceci z wami wytrzymuja i nie dadza deba , tak jak Pluszowej ( on juz nie wytrzymal cisnienia). Fajnie , ze sie spotykacie w sobote w Sopocie , nie omieszkam przyjsc , zeby was posluchac na zywo.( Chyba nikt mi nie zabroni?). Do zobaczenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Chore baby

a ty biedna dziewczynko poprostu zazdroscisz! nikt nie kocha nikt nie lubi i nikt NIE SZANUJE!!!!

biedactwo

Pewnie tak.... tak mocno nam zazdrościsz ze posuwasz sie do tego żeby nas obrazić. Brzydko z Twojej strony. Z takim charakterem nikt Cie nigdy nie zechce :P

po pierwsze nie musisz nikogo obrazać po drugie jak Ci się nie podoba to naprawdę nie musisz się zmuszac i przebywać na tym forum, no coz żałosna jesteś i tyle.....

a ja się trochę z tym zgadzam, bo też odpisuję na wiele postów i na te o majtkach też, ale też uważam, że to przesada, słuchac się kogoś jakie majtki ubrac itp.

..nie zauważyłam żeby ktos komuś kazał coś na siłe kupowac lub zakładać ..a moze coś przegapiłam????

Zawiść przez ciebie przemawia i tyle... tak zazdrościsz tym dziewczynom, że wychodzą za mąż?? Ja właściwie też zazdroszczę:), ale to nie powód, żeby wyładowywać swoją frustrację na nich.
Pozdrawiam wszystkie Panny Młode, dziewczyny,nie zmieniajcie tego forum i dalej piszcie o przygotowaniach, łącznie z majtkami:P (nie rozumiem rozbawienia, w końcu istotny szczegół garderoby) Gdzie o tym pisać, jeśli nie tutaj?

Jeeezu...nareszcie ktoś mądry! Popieram, popieram i jescze raz popieram! Po ślubie, u tych najbardziej aktywnych depresja gwarantowana- no bo co tu robic dalej, jak celu zabraknie? Sama planuje slub mniej wiecej za rok, zxzgladam tu po wazne info, ale jak widze posty typu "co juz zrobilismy" albo zdjecia poduszeczek na obraczki (sic!)to mi sie robi niedobrze!Lasencje chyba innych zajęć nie mają tylko ślubne przygotowania.

bo do tego trzeba się przygotować, ale Ty to chyba celu w życiu nie masz żadnego, skoro tu siedzisz po to, by obrażać innych. ŻAL MI CIE!

i jeszcze jedno: naucz się pisać mój nick, to nie takie trudne nawet dla takich psycholi jakim jesteś.

Nikosia to drugie wcielenie jagusi i trzecie Lali. Zignorowac !

no to Ci wariatko powiem, ze ja nigdzie sie nie wybieram, wiec mnie nie posluchasz :-P szkoda, prawda?

pumoRi nie odpowiadaj, to jest dla nich (czytaj dla troli) pożywka, one wtedy mają rozrywkę (bidulki)

Ignorować , jeszcze raz ignorować a niech mnie wyzywają a co tam ja to mam głęboko w ...

Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety i normalnych facetów

Czerwcowa Panna Młoda

Czerwcowa Panna Młoda napisał(a):

> pumoRi nie odpowiadaj, to jest dla nich (czytaj dla troli)
> pożywka, one wtedy mają rozrywkę (bidulki)
>
> Ignorować , jeszcze raz ignorować a niech mnie wyzywają a co
> tam ja to mam głęboko w ...
>
> Pozdrawiam wszystkie normalne kobiety i normalnych facetów
>
> Czerwcowa Panna Młoda

czerwcowa!! popieram Cię na całego! ignorować ignorować ignorować ignorować i jeszcze raz ignorować troli!!!!!!

No i przydalby sie chyba admin... Rozumiem ze komus sie moze cos nie podobac, ale kulturalny czlowiek powinien umiec kulturalnie cos skrytykowac...

PumoRi? Tak lepiej? Widzisz , nie chcialam ci tego wczesniej mowic , ale jestes na tym forum najbardziej prymitywna osoba i nie zaluje , ze nie bedzie ciebie na spotkaniu , przynajmniej twojego durnego wyrazu twarzy nie bede musiala ogladac.

Ja naprawdę nie rozumiem. Jak spotykaja się dziewczyny przy kawie to o czym plotkują: o pierdułach często takich, ze głowa boli, ale to im sprawia frajdę, odstresowuje i nikt tego nie potępia. Tu się mówi o czymś co jest bardzo ważne dla nas, z osobami które są na podobnym etapie życia w realu tyle takich ludzi nas nie otacza, znajomi mają często swoje inne tematy i czasem ja osobiście już wolę nic nie mówić, bo mam wrazenie , że nikogo to nie obchodzi a tu można i dobrze. Jak dla kogoś to za niskie loty to niech idzie na forum kulturalne o sztuce np., tam napewno będzie rozmowa na jego wysokim poziomi, a po co się zniżać do nas rozchisteryzowanych pustych panienek. Nikt nikogo tu nie trzyma. A mój kochany też tu wchodzi i biernie obserwuje forum i nigdy nie potepiał tu nikogo. Ja się sporo dowiedziałam.Czasem zdażą się informacje zupełnie nieprzydatne ale co z tego, nie muszę w nich uczestniczyć. A majtki to bardzo poważna sprawa;) zwłąszcza dla przyszłego męża.

łomatko to widzę że mój wątek o bieliżnie dla facetów ma taką złą opinię;);)No cóż nie zawsze jest warto być śmiertelnie poważnym;;)

hehehhe.... miałam nie odpisywać, ale śmiać mi się troszkę chce...
Swoją drogą: dziewczyny, jeśli tak namawiacie do ignorowania tego typu postów, to po co lawina odpowiedzi się posypała? ;-) ja solennie obiecuję, że więcej się nie wypowiem pod tego typu wątkami :-)
Tak w ogóle to jestem szczerze zaskoczona, że raczono mnie wymienić :-) -fakt, że czasem się wypowiadam na ten, bądź inny temat, ale czasem robię to dla "rozrywki" (za co ostatnio któraś nawet mnie opierdzieliła w wątku o mszach :-PPPP hłe hłe hłe....) więc chyba do końca mi nie odwaliło?
Ale z takim wyróżnieniem jest mi nawet dobrze -w końcu ktoś zauważył je "jestem panną młodą" :-)
Słuchajcie: ja przyznam się (już po raz drugi), że kiedyś też miałam niezłą bekę. Przygotowania do ślubu były mi raczej obce i powoli się przymierzałam do tego. Znalazłam jakiś wątek o tym "jakie to jesteśmy....." a może lepiej nie napiszę, bo się okaże, że znowu komuś podpadnę... ;-)
no, w każdym razie rozbawiło mnie to okrutnie. Patrzyłam na to wszystko z przymrużeniem oka. Z czasem jednak przygotowania zaczęły mnie na tyle pochłaniać, że też zaczęłam ulegać pewnym odchyleniom. Poczułam chyba tą weselną atmosferę.
I tak uważam się za rozsądną babkę, bo już blisko do trzydziestki, ale czasem warto pogadać sobie o głupotach, szczególnie w takim momencie jak podczas przygotowań do ślubu, bo bierze się go tylko raz :-)
Myślę, że laska, która zaczęła ten wątek, też się kiedyś na tym złapie. Może przyzna to sama przed sobą, może nie. Nie ważne.
Radzę faktycznie wziąć sobie do serca radę i nie odpisywać na takie wątki. Szkoda czasu.
Pozdrawiam wszystkie Stuknięte Panny Młode! :-)

ps.A jutro wybieram się na poszukiwania ślubnych gaci :-PPP

ech..... nie ma co....! Nie ma co prowadzić dalej wywodow na ten temat. Nasza tajemnicza dziewczyna wylewa tu swoją żółć,bo nie ma widocznie gdzie! Jest samotna,nieszcześliwa,nie ma przyjaciół,prawdopodobnie po miłosnych przejściach, nie ma się na kim wyładować! Ja generalnie niewiele się udzielam,ale muszę powiedzieć,że zaglądam tu codziennie i z przyjemnością! I nie ważne jest dla mnie to czy przeczytam coś ważnego dla mnie,coś co może mi się przydać,czy poczytam o wyborze majtek,które generalnbie mój Pan będzie miał gdzieś,choćbym ich nawet nie miała,czy o sposobie w jaki by można "zdemontować " po weselu silikonowe"dynksy"podtrzymujące piersi (ktorych notabene też użyje).Jak będę po weslu,w noc poślubną robić streaptease,to mogę rzucić tymi wkładkami o ścianę ,a mój luby posika się ze śmiechu(to wiem)HEHEHE...! Ale to nie jest powód do tego ,żeby krytykować dziewczyny dla ktorych jest to istotna sprawa! Ja mam 28 lat,10-cio letni staz z moim przyszłym mężem i od 9-ciu miesięcy mieszkamy razem! I co by mogło mnie tu zainteresować,ślub dla mnie to może powinna być tylko formalność. !ALE CHCĘ ,ŻEBY WSZYSTKO BYŁO ZAPIĘTE NA OSTATNI GUZIK,CHCĘ PIĘKNIE WYGLĄDAĆ,WIEDZIEĆ CO MOŻE MNIE ZASKOCZYĆ,GDZIE MOGĘ COŚ DOKUPIĆ,NA CO POWINNAM UWAŻAĆ OD DZIEWCZYN JUŻ ZAMĘŻNYCH ITP.! Chcę aby zaparło dech w piersiach wszystkich gości,w czym pomocne mi są rady dziewczyn tu nawijających ;) I JAKICH TEMATOW BYŚCIE DZIEWCZYNY NIE PORUSZAŁY,TO NIC,NIGDY na pewno NIE SKRYTYKUJĘ,A JEŚLI BĘDĘ W STANIE POMOC ,TO POMOGĘ! POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE ŻONY! ;))) aaaa....... zapomniała bym .... I GORĄCE WYRAZY WSPÓŁCZUCIA dla ANONIMA !

nikusio
potraktuj wiekszosc postow jako zwykle babskie gadanie - takie wlasnie jestescie . wiec jest na forum wiele informacji dotyczacych co wybrac i jak zrobic , jest wiele postow powtarzajacych sie np: "jaki samochod ??"
jak gdzie trafic , co wybrac i za ile . jestes kobieta wiec pewnie rozumiesz ze wiekszosc z Was chce aby ta uroczystosc wypadla najlepiej i stad ten nadmiar troski przejawiajacy sie tak drobiazgowa dyskusja zaczepiajaca nawet o bielizne .
ps: kazdej i kazdemu zalezy na udanym zwiazku czego i tobie zycze

nikusia jest niegrzeczna i obraża inne forumowiczki - nie ładnie to o Tobie świadczy dziewczynko ....

Ty jesteś agresywna i nieuprzejma a XXX tak ładnie Ci odpowiedział, czyba to świadczy dobrze o tym " beznadziejnym" forum pełnych " głupich bab"

Trochę kultury awanturujące się kobietki!

Pozdrawiam XXX

Kalafior