Christelle

Bielizna

Gdynia, Świętojańska 66

Polecam :) (1) Dzisiaj miałam przyjemność po raz pierwszy robić zakupy w Galerii Christelle... Paulina Bielizna ślubna i nie tylko (1) Profesjonalne podejście do klientki, Przemiła obsługa, Pani perfekcyjnie... Daria Bielizna dla kobiet w ciąży i karmiących. (1) Żałuję, że wcześniej do Was nie trafiłam. Majtki ciążowe najwygodniejsze ze... Ewa
Polecam (1) Robiłam w Christelle zakupy kilka razy, u różnych brafiterek i za każdym... Evelyn cudownie! (1) Od dawna żyłam w przekonaniu, że moje biustonosze wybierane 'na oko' nie są... Magda SUPER! (1) Zaglądam do Christelle na Świętojańskiej w Gdyni od ok. 3 lat. Dzięki miłym... Lucyna fantastyczny sklep! (1) Z całą pewnośćią mogę powiedzieć, że Christelle to najlepszy sklep z bielizną... Aleksandra dla mnie sklep numer jeden (1) trafiłam do tego uroczego sklepiku jakieś 3 lata temu ,i od tego czasu... ola SZCZĘŚLIWE POWROTY! (1) Od wielu lat dobierałam sobie staniki w tym właśnie sklepie, zawsze byłam... ALEKSANDRA biusty XXL :) (1) Powiem krótko: - przesympatyczna i profesjonalna obsługa - szeroki asortyment... Katarzyna doskonały sklep (1) Wybrałam się po dobrej jakości stanik i nie żałuję. Oczywiście źle dobierałam... chili Fajny sklep. (1) Mają ogromny wybór i dobrej jakości rzeczy. Kupiłem tam prezent dla żony.... Pan Kasia - opinia (1) Wczoraj zakupiłam w sklepie Christelle na Świętojańskiej piękny staniczek.... Kasia Bardzo na tak! (1) Pewnego razu skusiłam się na ofertę z gropounu i nabyłam kupon na biustonosz... Paulina R. Pozytywne doświadczenia! (1) Trafiłam do tego sklepu parę lat temu gdy trwała akcja Klinika Stanika -... Sabina Oby więcej takich sklepów (1) Bardzo pozytywne wrażenie wywarł na mnie sklep na Świętojańskiej, miła... Aga praca w Christelle- dawnej galerii rajstop- KTO TAM PRACOWAŁ??? (1) Chcę zmienić pracę i już od prawie roku jestem na bieżąco z ogłoszeniami o... Wiola rewelacyjny sklep! (1) Panie o anielskiej cierpliwości, chęci pomocy. Zawsze z tego sklepu wychodzę... Agnieszka R. Gorąco Polecam!!!!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i profesjonalną obsługą. Panie... Ewik stanowczo odradzam (1) Ekspedientki bardzo nachalne. Nie można spokojnie rozejrzeć się po sklepie.... janka