Christelle

Bielizna

Gdynia, Świętojańska 66

Agnieszka Szostak - ocena (1) Super obsługa klienta. Dostałam do wyboru kilka modeli, obsługująca mnie pani... Agnieszka Szostak Karolina - ocena (1) Najlepszy salon z bielizną w Trójmieście. Ogromny wybór, od lat jestem... Karolina R - ocena (1) Bardzo dobra, kompetentna, cierpliwa, profesjonalna i miła obsługa. Polecam R
Lucy - opinia (1) Super miejsce. To nie sklep, tylko fajne miejsce, w którym każdą klientkę... Lucy Ania - opinia (1) Profesjonalna obsługa, duży wybór . Polecam Ania Krysia - opinia (1) Szeroki wybór, przemiła, profesjonalna obsługa. Właścicielka zawsze... Krysia Maria - opinia (2) Byłam w salonie po dłuższej przerwie I jak zwykle czułam się cudownie zajęła... Maria MM - opinia (1) Sklep od wielu lat spełnia najwyższe standardy w kwestii obsługi i... MM Krystyna - opinia (1) Dziś byłam pierwszy raz w tym sklepie zachęcona przez koleżankę. Uprzejma i... Krystyna Ewa - opinia (1) Pierwszy raz zawitałam do salonu po stanik do karmienia. Brafitterka dobrała... Ewa Katarzyna - opinia (1) W Gdyni jesteśmy raz do roku, i z każdym razem obowiązkowa-bardzo przyjemna... Katarzyna Anna - opinia (1) Cudowne miejsce! Świetna obsługa, panie w profesjonalny sposób pomagają... Anna Najlepszy biustonosz jaki miałam do tej pory! (1) Udałam się do christelle po mój pierwszy porządny biustonosz. Jestem bardzo... Kasia Magda - opinia (1) Bielizna kupiona w salonie Christelle to rewelacja! Po pierwsze najważniejsze... Magda Profesjonalny salon (1) Bardzo przyjazny salon, w którym każda kobieta może bez pośpiechu i w miłej... Paulina ; ) (1) Miła i serdeczna obsługa , Panie ekspedientki potrafią doradzić i są bardzo... emilia Wspaniały sklep! (1) To miejsce to nie jest jakis tam zwykły sklep. Pani (w blond włosach - chyba... Natalia Polecam (1) Warto pojechać do tego miejsca. Obsługa - pełen profesjonalizm, od chwili... Mira Wspaniała obsługa (1) Polecam wszystkim Paniom.I z dużym i z małym biustem. Rewelacyjna obsługa,a... Ruda Polecam w 100% (1) Niesamowita obsługa dzięki czemu można się poczuć bardzo komfortowo do tego... Marta