Krysta - opinia (1) Wyjątkowa Placówka Edukacyjna, w której dba się o wszechstronny rozwój,... Krysta Krys'a&Jac'k - opinia (1) Naszym zdaniem to absolutnie najlepsza Szkoła. Nauczyciele są niezwykli,... Krys'a&Jac'k Rodzic - opinia (1) Metoda Montessori oraz zaangażowanie nauczycieli - fantastyczne. Placówka... Rodzic
Daniela - opinia (1) Szkola, gdzie dzieci sie rozwijaja , sa zaopiekowane i bezpieczne. Daniela Sandra - opinia (1) Synowie uczęszczają chętnie do przedszkola. Miła atmosfera i uważność na... Sandra Halina - opinia (1) Szkoła przyjazna dzieciom i rodzicom, nastawiona na współpracę. Nauczyciele... Halina Elżbieta - opinia (1) Córka od 8 lat w szkole podstawowej. Szkoła bardzo przyjazna, stawiajająca na... Elżbieta Kasia - opinia (1) Szkoła dla osób ceniących kameralne, ciche środowisko. Dzieci są w niej... Kasia Justyna - opinia (1) Mój Syn dopiero w tej Szkole znalazł swoje miejsce i akceptację. Uwielbia... Justyna Marek K - opinia (1) świetne miejsce, doświadczona kadra. Doceniam pracę nauczycieli. Bardzo polecam Marek K Olga - opinia (1) Wspaniałe miejsce do rozwoju dziecka . Polecam Olga Ela - opinia (1) Od 9 lat moje dziecko uczęszcza do tej placówki. To mówi samo za siebie. To... Ela Tata - opinia (1) Moje dzieci (2) są w 'naszej' szkole od początku i nie planujemy jej... Tata Beata - opinia (1) Wspaniała szkoła, moja còrka bardzo zadowolona, chętnie chodzi. Ostatnio... Beata Kasia - opinia (1) Bardzo dobra szkoła która nie tylko uczy ale wychowuje. Dzieci są w niej... Kasia Aaa - opinia (1) Cudowne miejsce! Profesjonalna kadra, piękne wnętrza, gdzie aż samemu... Aaa Lechu - opinia (1) Bardzo dobre przedszkole i szkoła podstawowa. Jesteśmy bardzo zadowoleni -... Lechu